MHP Gebze ilçe başkanlığı ALPARSLAN TÜRKEŞ adına mevlit okuttu

Siyaset 26.11.2021 - 11:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 1798+ kez okundu.
 

MHP Gebze ilçe başkanlığı ALPARSLAN TÜRKEŞ adına mevlit okuttu

Milliyetçi hareket partisi Gebze ilçe başkanlığı MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in Ad günü münasebetiyle Kur'an Tilaveti programı gerçekleştirildi.
Partinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda programa ilişkin şunlara yer verildi.   MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir ve Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Murat Çoban, Gebze Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Sayın Orhan Kütük, MHP Kocaeli İl Yöneticilerimiz, İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte,MHP Gebze Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Ali Yalsız Bey'in öncülüğünde, MHP Gebze İlçe Yöneticilerimiz Sayın Adem Akşit, Sayın İsmail Görücü, MHP Gebze Aksesapağı Bölge Temsilciliği Yetkililerimiz ve Arapçeşme Mahallesi Ülküdaşlarımızın ortaklaşa olarak organize ettiği, Niğ-Der'in Mekan olarak ev sahipliği yaptığı Cennet Mekan Başbuğumuzun Ad günü münasebetiyle Kur'an Tilaveti programına katıldılar.   Başbuğumuz için yapılan dualarımız sonrası, MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir ve Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Murat Çoban Mahalle sakinleri ile sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinlediler.   Muhteşem organizasyon da emeği geçen herkese, Programa ev sahipliği yapan Niğ-Der yetkililerine teşekkür ederiz.   Rabbim Birliğimizi Daim Etsin İnşallah.
Milliyetçi hareket partisi Gebze ilçe başkanlığı MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in Ad günü münasebetiyle Kur'an Tilaveti programı gerçekleştirildi.
Partinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda programa ilişkin şunlara yer verildi.
 
MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir ve Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Murat Çoban, Gebze Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Sayın Orhan Kütük, MHP Kocaeli İl Yöneticilerimiz, İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte,MHP Gebze Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Ali Yalsız Bey'in öncülüğünde, MHP Gebze İlçe Yöneticilerimiz Sayın Adem Akşit, Sayın İsmail Görücü, MHP Gebze Aksesapağı Bölge Temsilciliği Yetkililerimiz ve Arapçeşme Mahallesi Ülküdaşlarımızın ortaklaşa olarak organize ettiği, Niğ-Der'in Mekan olarak ev sahipliği yaptığı Cennet Mekan Başbuğumuzun Ad günü münasebetiyle Kur'an Tilaveti programına katıldılar.
 
Başbuğumuz için yapılan dualarımız sonrası, MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir ve Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Murat Çoban Mahalle sakinleri ile sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinlediler.
 
Muhteşem organizasyon da emeği geçen herkese, Programa ev sahipliği yapan Niğ-Der yetkililerine teşekkür ederiz.
 
Rabbim Birliğimizi Daim Etsin İnşallah.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.