Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı

Gündem 10.06.2019 - 10:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2894+ kez okundu.
 

Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı

İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'da sağanak bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı; bugün ülke genelinde havanın parçalı, yer yer çok bulutlu olması öngörülüyor.   SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK   İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Siirt hariç) ile Sinop, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa'nın güney ve doğu çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.   SICAKLIK DÜŞECEK   Hava sıcaklıklarının, ülke genelinde biraz azalarak mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor.   Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli esmesi tahmin ediliyor.    
İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'da sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı; bugün ülke genelinde havanın parçalı, yer yer çok bulutlu olması öngörülüyor.

 

SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK

 

İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Siirt hariç) ile Sinop, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa'nın güney ve doğu çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

 

SICAKLIK DÜŞECEK

 

Hava sıcaklıklarının, ülke genelinde biraz azalarak mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor.

 

Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli esmesi tahmin ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.