MECLİS ÜYESİ ÇEPER: "TÜM PARKLARDA ENGELLİ SALINCAĞI OLMALI"

Siyaset 29.08.2019 - 17:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3412+ kez okundu.
 

MECLİS ÜYESİ ÇEPER: "TÜM PARKLARDA ENGELLİ SALINCAĞI OLMALI"

CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper, bölge basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.
  Kahvaltı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çeper, “Gebze’deki oyun parklarında eksik bulunan engelliler için salıncak ve oyun gruplarıyla alakalı belediyemize dilekçe verdim. Tüm parkları tek tek fotoğraflamaya çalıştım. Vatandaşlarımızdan çocuk parklarımızda engelliler için oyuncaklar yapılması isteniyordu. Bu konuyla ilgili çok düşündüm ve işe koyuldum. Bir dilekçe hazırlayıp Belediye Başkan Yardımcımız Selamet Güner’in makamına gittim. Kendisi benimle ilgilendi ve gereğinin yapılacağını söyledi. Maliyeti ne olursa olsun bunun engelli çocuklarımız için yapılması gerekiyor” diye konuştu. Basın mensuplarının sorularını da içtenlikle cevaplayan Çeper, “ Sizler sayesinde Gebze’de birçok insan yapmaya çalıştıklarımı okudu. Bundan dolayı sizlere teşekkür etmek için bu toplantıyı yapmayı tercih ettim. Bu kahvaltının tek amacı sizlerle tanışma isteğim ve kendimi sizlere ifade etmek. Bunun haricinde hiçbir siyasi amacım yoktur’’ şeklinde konuştu.     Kahvaltı programı dilek ve temennilerle sona erdi.
CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper, bölge basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.

 

Kahvaltı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çeper, “Gebze’deki oyun parklarında eksik bulunan engelliler için salıncak ve oyun gruplarıyla alakalı belediyemize dilekçe verdim. Tüm parkları tek tek fotoğraflamaya çalıştım. Vatandaşlarımızdan çocuk parklarımızda engelliler için oyuncaklar yapılması isteniyordu. Bu konuyla ilgili çok düşündüm ve işe koyuldum. Bir dilekçe hazırlayıp Belediye Başkan Yardımcımız Selamet Güner’in makamına gittim. Kendisi benimle ilgilendi ve gereğinin yapılacağını söyledi. Maliyeti ne olursa olsun bunun engelli çocuklarımız için yapılması gerekiyor” diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını da içtenlikle cevaplayan Çeper, “ Sizler sayesinde Gebze’de birçok insan yapmaya çalıştıklarımı okudu. Bundan dolayı sizlere teşekkür etmek için bu toplantıyı yapmayı tercih ettim. Bu kahvaltının tek amacı sizlerle tanışma isteğim ve kendimi sizlere ifade etmek. Bunun haricinde hiçbir siyasi amacım yoktur’’ şeklinde konuştu.  

 

Kahvaltı programı dilek ve temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.