MECLİS ÜYELİĞİ MÜLAKATLARINDAN KİMLER GEÇTİ?

Gündem 27.01.2019 - 11:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2958+ kez okundu.
 

MECLİS ÜYELİĞİ MÜLAKATLARINDAN KİMLER GEÇTİ?

AK Parti’de ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylarıyla mülakatlar Gebze ilçesiyle devam etti.
AK Parti Gebze’de mülakatlar tamamlandı   AK Parti’de ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylarıyla mülakatlar devam ediyor. İl binasına gerçekleşen mülakatlara İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İlçe Başkanı İrfan Ayar ve İlçe Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz katıldı. Mülakatlarda 82 meclis üyesi aday adayı ile görüşmeler yapıldı. Mülakatlar Derince, İzmit ve Başiskele ile devam edecek. YARIN SON GÜN 21 Ocak’ta Darıca ile başlayan mülakatlarda bugün Gebze’den gelen ilçe belediye meclis üyesi aday adayları mülakata girdi. Gün içerisinde Derince ile devam edecek olan görüşmeler yarın İzmit ve Başiskele ile son bulacak.   
AK Parti’de ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylarıyla mülakatlar Gebze ilçesiyle devam etti.

AK Parti Gebze’de mülakatlar tamamlandı

 

AK Parti’de ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylarıyla mülakatlar devam ediyor. İl binasına gerçekleşen mülakatlara İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İlçe Başkanı İrfan Ayar ve İlçe Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz katıldı. Mülakatlarda 82 meclis üyesi aday adayı ile görüşmeler yapıldı. Mülakatlar Derince, İzmit ve Başiskele ile devam edecek.

YARIN SON GÜN
21 Ocak’ta Darıca ile başlayan mülakatlarda bugün Gebze’den gelen ilçe belediye meclis üyesi aday adayları mülakata girdi. Gün içerisinde Derince ile devam edecek olan görüşmeler yarın İzmit ve Başiskele ile son bulacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.