KÖSEKÖY'E MODERN ÜST GEÇİT

41 Kocaeli 24.06.2019 - 13:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2717+ kez okundu.
 

KÖSEKÖY'E MODERN ÜST GEÇİT

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Köseköy Köprülü Kavşağı’na, modern çelik üst geçit inşa ediliyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçe merkezine bağlantı sağlayan ve İstanbul - Ankara güzergâhındaki araç trafiğini taşıyan Köseköy Köprülü Kavşağına modern çelik üst geçit inşa ediliyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından inşa edilen 53 metre uzunluğundaki çelik üst geçit ile Dumlupınar ve İstasyon mahalleleri arasında geçiş yapacak olan vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımı sağlanacak.   115 TON ÇELİK KULLANILDI   Orta ayağı bulunmayan çift açıklıklı üst geçit, 53 metre uzunluğa ve 3 metre genişliği sahip. İki adet merdiven bulunan üst geçitte iki adet asansör vatandaşlara hizmet verecek. İnşa edilen yeni çelik üst geçitte 115 ton çelik malzeme kullanıldı.   ZEMİNİ KAYMAZ TARTAN PİST İLE KAPLANDI  Eski beton üst geçit yıkılarak yeni yapılan çelik üst geçit modern ve şık bir görünümle kullanıma sunulacak. Üst geçidin merdiven ve yürüme platformu kaymaz kauçuk maddeden yapılan tartan pist malzemesi ile kaplandı. Aydınlatma direklerinin yapımına başlanan üst geçitte çevre düzenlemesi çalışmaları da yapılacak. 
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Köseköy Köprülü Kavşağı’na, modern çelik üst geçit inşa ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçe merkezine bağlantı sağlayan ve İstanbul - Ankara güzergâhındaki araç trafiğini taşıyan Köseköy Köprülü Kavşağına modern çelik üst geçit inşa ediliyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından inşa edilen 53 metre uzunluğundaki çelik üst geçit ile Dumlupınar ve İstasyon mahalleleri arasında geçiş yapacak olan vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımı sağlanacak.

 

115 TON ÇELİK KULLANILDI

 

Orta ayağı bulunmayan çift açıklıklı üst geçit, 53 metre uzunluğa ve 3 metre genişliği sahip. İki adet merdiven bulunan üst geçitte iki adet asansör vatandaşlara hizmet verecek. İnşa edilen yeni çelik üst geçitte 115 ton çelik malzeme kullanıldı.

 

ZEMİNİ KAYMAZ TARTAN PİST İLE KAPLANDI 

Eski beton üst geçit yıkılarak yeni yapılan çelik üst geçit modern ve şık bir görünümle kullanıma sunulacak. Üst geçidin merdiven ve yürüme platformu kaymaz kauçuk maddeden yapılan tartan pist malzemesi ile kaplandı. Aydınlatma direklerinin yapımına başlanan üst geçitte çevre düzenlemesi çalışmaları da yapılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.