KOGİDEF Yönetim Kurulu İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Gündem 13.12.2019 - 12:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2224+ kez okundu.
 

KOGİDEF Yönetim Kurulu İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu üyeleri dün akşam istişare toplantısında bir araya geldi.
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu üyeleri dün akşam bir araya gelerek haftalık istişare toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Elmas öncülüğünde bir araya gelen KOGİDEF yönetimi, karşılıklı fikir alışverişinde bulunup, 2019 yılının değerlendirmesini yaptı. Başkan Elmas yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıla dair yapılacak proje ve planlamaları arkadaşlarımızla değerlendirdik. Önümüzdeki süreçte yenilik ve vizyona ağırlık vereceğiz. Federasyonumuz ve hemşerilerimiz adına hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.   İstişare toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu üyeleri dün akşam istişare toplantısında bir araya geldi.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu üyeleri dün akşam bir araya gelerek haftalık istişare toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Elmas öncülüğünde bir araya gelen KOGİDEF yönetimi, karşılıklı fikir alışverişinde bulunup, 2019 yılının değerlendirmesini yaptı. Başkan Elmas yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıla dair yapılacak proje ve planlamaları arkadaşlarımızla değerlendirdik. Önümüzdeki süreçte yenilik ve vizyona ağırlık vereceğiz. Federasyonumuz ve hemşerilerimiz adına hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

 

İstişare toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.