KOGİDEF’ten Ünlü Sanatçıya Anlamlı Ziyaret!

Gündem 09.10.2019 - 09:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2603+ kez okundu.
 

KOGİDEF’ten Ünlü Sanatçıya Anlamlı Ziyaret!

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas ve yönetimi Kâtip Şadi’yi hastanede ziyaret etti.
Ziyarete Başkan Mehmet Elmas, Başkan Yard. Keramettin Çavdar, Basın Danışmanı Mustafa Can ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Bayram katıldı.  Giresun’un yaşayan efsanelerinden olan kemençe üstadı Kâtip Şadi’yi Giresun Devlet Hastanesi’nde ziyaret eden Başkan Mehmet Elmas ve yönetimi ünlü sanatçıya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kâtip Şadi, Başkan Elmas ve yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi. Kâtip Şadi Çarşamba günü (bugün) hastaneden taburcu olacak.
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas ve yönetimi Kâtip Şadi’yi hastanede ziyaret etti.

Ziyarete Başkan Mehmet Elmas, Başkan Yard. Keramettin Çavdar, Basın Danışmanı Mustafa Can ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Bayram katıldı. 

Giresun’un yaşayan efsanelerinden olan kemençe üstadı Kâtip Şadi’yi Giresun Devlet Hastanesi’nde ziyaret eden Başkan Mehmet Elmas ve yönetimi ünlü sanatçıya geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kâtip Şadi, Başkan Elmas ve yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi. Kâtip Şadi Çarşamba günü (bugün) hastaneden taburcu olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.