KOGİDEF Ankara'ya Gitti

Özel Haber 04.10.2019 - 15:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2477+ kez okundu.
 

KOGİDEF Ankara'ya Gitti

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu (KOGİDEF) yönetim kurulu üyeleri Ankara'ya ziyaret gerçekleştirdi.
24-27 Ekim tarihleri arasında Kocaeli Darıca sahili etkinlik alanında gerçekleştirilcek olan "Büyük Giresun Buluşması" öncesi KOGİDEF yönetimi Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Bu kapsamda yapılacak etkinlikler için milletvekilleri ziyaret edildi.    Ankara T.B.M.M'de gerçekleştirilen ziyarete KOGİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Elmas, Bşk. Yard. Keramttin Cavdar, Genel Sekreter Erdal Aydın, Tanıtım ve Medya Başkanı Mustafa Can, Yön. Kur. Üyesi Kenan Can ve Gençlik Kolları Bşk. Hakan Bayram katıldı.    İşte Ziyaret Edilen Milletvekilleri   T.B.M.M İdare Amiri ve AK Parti İstanbul Mv. Hasan Turan, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Emine Macit Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır CHP Kocaeli Mv. Haydar Akar, Ak Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın   ve CHP Giresun Mv. Necati Tığlı 
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu (KOGİDEF) yönetim kurulu üyeleri Ankara'ya ziyaret gerçekleştirdi.

24-27 Ekim tarihleri arasında Kocaeli Darıca sahili etkinlik alanında gerçekleştirilcek olan "Büyük Giresun Buluşması" öncesi KOGİDEF yönetimi Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Bu kapsamda yapılacak etkinlikler için milletvekilleri ziyaret edildi. 

 

Ankara T.B.M.M'de gerçekleştirilen ziyarete KOGİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Elmas, Bşk. Yard. Keramttin Cavdar, Genel Sekreter Erdal Aydın, Tanıtım ve Medya Başkanı Mustafa Can, Yön. Kur. Üyesi Kenan Can ve Gençlik Kolları Bşk. Hakan Bayram katıldı. 

 

İşte Ziyaret Edilen Milletvekilleri

 

T.B.M.M İdare Amiri ve AK Parti İstanbul Mv. Hasan Turan,

Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Emine Macit Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır

CHP Kocaeli Mv. Haydar Akar,

Ak Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın 

 ve CHP Giresun Mv. Necati Tığlı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.