Kocaeli'ye sokağa çıkma yasağı gelebilir.|Kocaeli'de sokağa çıkma yasağı ne zaman olacak?

Gündem 05.08.2020 - 22:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2493+ kez okundu.
 

Kocaeli'ye sokağa çıkma yasağı gelebilir.|Kocaeli'de sokağa çıkma yasağı ne zaman olacak?

Son günlerde ülkemizde artan vaka sayılarının ardından sokağa çıkma yasağı geliyor
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE!!! Habere gelen yorumlara cevaptır: Değerli okuyucuarımız: yaptığımız haberde her hangi bir kurumun açıklamasıdır diye yazmadık; olabilecek iddialar üzerinden haber yaptık. Zira vakaların artması nedeniyle bölgesel olarak il  pandemi kurullarının ve valiliklerin insiyatif alarak duruma göre kısıtlama kararı alabileceklerinide belirtmek isteriz. Lütfen haberi tam okumadan başlığa takılı kalarak yorum yapmayın.   Önümüzdeki haftasonu Kocaeli, Bolu, Kayseri, Balıkesir Ankara, İstanbul'a sokağa çıkma yasağı var. Yasakların 08.08.2020 tarihinde başlayacağı ve 09.08.2020 tarihinde sona ereceği öğrenildi.   Önümüzdeki haftasonu Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu birçok ile sokağa çıkma yasağı geliyor. Yasakların 08.08.2020 tarihinde başlayacağı ve 09.08.2020 tarihinde gece yarısından sonra sona ereceği öğrenildi. SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI Son dönemlerde tedbir ve kurallara uyulmaması nedeniyle koronavirüs salgınının yayılma hızının artması, yeniden yoğunluk yaşanmasıyla birlikte bölgesel yasaklar gündeme alındı. Salgının seyrine bakılarak her kente özgü olarak risk durumuna göre il geneli, ilçe, mahalle, sokak karantinaları ve gerekli görülmesi durumunda sokağa çıkma yasağı getirilecek. SOKAK KISITLAMALARI Başta Kocaeli, İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Konya, Malatya, Şanlıurfa, Mardin ve Batman olmak üzere hareketliliğin fazla olduğu, izolasyonun sağlanamadığı kentlerdeki ilçe, semt ve mahallelerde sokağa çıkma yasağı ilan edilecek. Zaruri ihtiyaçlar ve istisnai durumlar dışında ilçeler arasında geçişler kapatılacak. Risk düzeyi yüksek il veya bölgelerde hafta sonları sokağa çıkma yasağı da gündeme gelebilecek.   8-9 AĞUSTOS TARİHLERİNDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLABİLİR   Kocaeli‘nin de aralarında bulunduğu büyükşehirlerle ilgili sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu uygulanması gündemde. İçişleri Bakanlığı karar alır ve genelge yayınlarsa 8 Ağustos Cumartesi günü saat 00.00’da yasak başlayacak ve 9 Ağustos Pazar günü saat 24.00’te sona erecek. Sokağa çıkma yasağı corona virüsü tedbirlerinin sıkı uygulandığı ve normalleşme öncesi dönemde geçerli olan kurallarla uygulanacak.   SEYAHAT KISITLAMASI DA GÜNDEME GELEBİLİR   Sokağa çıkma yasağı ile birlikte şehirler arası seyahat kısıtlamasının yeniden uygulamaya konulması da gündemde. Kurban Bayramı tatiliyle birlikte vatandaşların sahil kesimlerine akın etmesi ve sosyal mesafe kuralının hiçe sayılması yasak ve kısıtlamaların yeniden gündeme gelmesinde etkili oldu. Yasak uygulanacak mı, kısıtlamalar yeniden başlayacak mı yarın gün içerisinde belli olacak. Kaynak:bizimyaka.com
Son günlerde ülkemizde artan vaka sayılarının ardından sokağa çıkma yasağı geliyor

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE!!!

Habere gelen yorumlara cevaptır:

Değerli okuyucuarımız: yaptığımız haberde her hangi bir kurumun açıklamasıdır diye yazmadık; olabilecek iddialar üzerinden haber yaptık.

Zira vakaların artması nedeniyle bölgesel olarak il  pandemi kurullarının ve valiliklerin insiyatif alarak duruma göre kısıtlama kararı alabileceklerinide belirtmek isteriz.

Lütfen haberi tam okumadan başlığa takılı kalarak yorum yapmayın.

 

Önümüzdeki haftasonu Kocaeli, Bolu, Kayseri, Balıkesir Ankara, İstanbul'a sokağa çıkma yasağı var. Yasakların 08.08.2020 tarihinde başlayacağı ve 09.08.2020 tarihinde sona ereceği öğrenildi.

 

Önümüzdeki haftasonu Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu birçok ile sokağa çıkma yasağı geliyor. Yasakların 08.08.2020 tarihinde başlayacağı ve 09.08.2020 tarihinde gece yarısından sonra sona ereceği öğrenildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Son dönemlerde tedbir ve kurallara uyulmaması nedeniyle koronavirüs salgınının yayılma hızının artması, yeniden yoğunluk yaşanmasıyla birlikte bölgesel yasaklar gündeme alındı. Salgının seyrine bakılarak her kente özgü olarak risk durumuna göre il geneli, ilçe, mahalle, sokak karantinaları ve gerekli görülmesi durumunda sokağa çıkma yasağı getirilecek.

SOKAK KISITLAMALARI

Başta Kocaeli, İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Konya, Malatya, Şanlıurfa, Mardin ve Batman olmak üzere hareketliliğin fazla olduğu, izolasyonun sağlanamadığı kentlerdeki ilçe, semt ve mahallelerde sokağa çıkma yasağı ilan edilecek. Zaruri ihtiyaçlar ve istisnai durumlar dışında ilçeler arasında geçişler kapatılacak. Risk düzeyi yüksek il veya bölgelerde hafta sonları sokağa çıkma yasağı da gündeme gelebilecek.

 

8-9 AĞUSTOS TARİHLERİNDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLABİLİR

 

Kocaeli‘nin de aralarında bulunduğu büyükşehirlerle ilgili sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu uygulanması gündemde. İçişleri Bakanlığı karar alır ve genelge yayınlarsa 8 Ağustos Cumartesi günü saat 00.00’da yasak başlayacak ve 9 Ağustos Pazar günü saat 24.00’te sona erecek. Sokağa çıkma yasağı corona virüsü tedbirlerinin sıkı uygulandığı ve normalleşme öncesi dönemde geçerli olan kurallarla uygulanacak.

 

SEYAHAT KISITLAMASI DA GÜNDEME GELEBİLİR

 

Sokağa çıkma yasağı ile birlikte şehirler arası seyahat kısıtlamasının yeniden uygulamaya konulması da gündemde. Kurban Bayramı tatiliyle birlikte vatandaşların sahil kesimlerine akın etmesi ve sosyal mesafe kuralının hiçe sayılması yasak ve kısıtlamaların yeniden gündeme gelmesinde etkili oldu. Yasak uygulanacak mı, kısıtlamalar yeniden başlayacak mı yarın gün içerisinde belli olacak.

Kaynak:bizimyaka.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.