Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu Haber İletişim Kodef Başkanı Celalettin Yaylak Kimdir

Gündem 23.01.2021 - 15:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2684+ kez okundu.
 

Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu Haber İletişim Kodef Başkanı Celalettin Yaylak Kimdir

Rabbim Devletimize zeval vermesin
Ordu genelinde tespit edilen 2 bin 112 yetim ve öksüz çocuğa mektup gönderilerek istekleri öğrenişti. Bunun üzerine Ordu Valisi Sonel, mektubunun sonuna koyduğu "Eğer, annen ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin, annenden veya babandan isteyeceğin şey ne olurdu? Bunu da bana yazarsan çok memnun olacağım" notu ile çocuklardan isteklerini öğrendi.     Bunun üzerine : Yetim ve öksüz çocuklardan gelen mektupları okurken kimi zaman hüzünlenen, kimi zaman da tebessüm eden Sonel, bilgisayar, bisiklet, telefon, tablet, genç odası, televizyon, çamaşır makinası, oyuncak, gitar, kitap seti ve yavru köpek gibi birçok talepleri olan çocukların isteklerini, hayallerini hayırseverlerin de desteğiyle yerine getirdi.     Sonel, hazırlanan hediye paketlerini evlerine götürdüğü çocukların yüzlerindeki sevinci görünce mutluluklarına ortak oldu.   Çocuklardan gelen istekler karşısında duygularını dile getiren Vali Sonel, "Yol yaparız, bina da yaparız ama siz eğer en uzak mahalledeki yetim ve öksüzü unutursanız, onlara sahip çıkmazsanız, yaptığınız diğer işlerin hiçbir önemi yoktur." dedi.   Ordu valisi Tuncel Sonel'in bu yapmış olduğu iyilik hareketi ülke gündeminde de oldukça yer bulumasıyla, Kocaeli Ordu Dernekler Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada bulundu. Yaylak Açıklamasınsa:''Ordu Valimiz SayınTuncay Sonel,Ordu genelinde tespit ettirdiği 2 bin 112 yetim ve öksüz çocuğa birer mektup gönderir,mektubunda "Eğer, annen ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin, annenden veya babandan isteyeceğin şey ne olurdu? Bunu da bana yazarsan çok memnun olacağım" notu ile çocuklardan isteklerini sorar ve tüm isteklerini tek tek yerine getirir.   Değerli Valimiz SayınTuncay Sonel bir Ordulu bir STK Başkanı ve bir Vatandaş olarak teşekkür ederim. Rabbim Devletimize zeval vermesin''.dedi     Kocaeli Ordu Dernekler Federasyon Başkanı Celalettin YAYLAK
Rabbim Devletimize zeval vermesin

Ordu genelinde tespit edilen 2 bin 112 yetim ve öksüz çocuğa mektup gönderilerek istekleri öğrenişti.

Bunun üzerine Ordu Valisi Sonel, mektubunun sonuna koyduğu "Eğer, annen ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin, annenden veya babandan isteyeceğin şey ne olurdu? Bunu da bana yazarsan çok memnun olacağım" notu ile çocuklardan isteklerini öğrendi.

 

 

Bunun üzerine : Yetim ve öksüz çocuklardan gelen mektupları okurken kimi zaman hüzünlenen, kimi zaman da tebessüm eden Sonel, bilgisayar, bisiklet, telefon, tablet, genç odası, televizyon, çamaşır makinası, oyuncak, gitar, kitap seti ve yavru köpek gibi birçok talepleri olan çocukların isteklerini, hayallerini hayırseverlerin de desteğiyle yerine getirdi.

 

 

Sonel, hazırlanan hediye paketlerini evlerine götürdüğü çocukların yüzlerindeki sevinci görünce mutluluklarına ortak oldu.

 

Çocuklardan gelen istekler karşısında duygularını dile getiren Vali Sonel, "Yol yaparız, bina da yaparız ama siz eğer en uzak mahalledeki yetim ve öksüzü unutursanız, onlara sahip çıkmazsanız, yaptığınız diğer işlerin hiçbir önemi yoktur." dedi.

 

Ordu valisi Tuncel Sonel'in bu yapmış olduğu iyilik hareketi ülke gündeminde de oldukça yer bulumasıyla,

Kocaeli Ordu Dernekler Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada bulundu.

Yaylak Açıklamasınsa:''Ordu Valimiz SayınTuncay Sonel,Ordu genelinde tespit ettirdiği 2 bin 112 yetim ve öksüz çocuğa birer mektup gönderir,mektubunda "Eğer, annen ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin, annenden veya babandan isteyeceğin şey ne olurdu? Bunu da bana yazarsan çok memnun olacağım" notu ile çocuklardan isteklerini sorar ve tüm isteklerini tek tek yerine getirir.
 
Değerli Valimiz SayınTuncay Sonel bir Ordulu bir STK Başkanı ve bir Vatandaş olarak teşekkür ederim. Rabbim Devletimize zeval vermesin''.dedi
 
 
Kocaeli Ordu Dernekler Federasyon Başkanı
Celalettin YAYLAK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.