Kocaeli'de bayram sürecince toplu ulaşım ücretsiz olacak

Ekonomi 19.07.2021 - 00:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3000+ kez okundu.
 

Kocaeli'de bayram sürecince toplu ulaşım ücretsiz olacak

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de Kurban Bayramı süresince belediye otobüsleri, tramvay ve deniz ulaşımında vatandaşlara ücretsiz hizmet verilecek.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Tahir Büyükakın, vatandaşların ulaşımlarını sorunsuz şekilde sağlamak amacıyla alınan ücretsiz ulaşım hizmeti kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Bu kapsamda vatandaşlar, Kurban Bayramı'nın başladığı 20 Temmuz'dan 23 Temmuz Cuma günü saat 24.00'e kadar ücretsiz ulaşımdan yararlanabilecek. Ücretsiz ulaşım, bayram süresince deniz ulaşımı, belediye otobüsleri ve tramvay için geçerli olacak. Toplu taşıma araçları, "Eko-mobil" ve "kocaeli.bel.tr" adreslerinde belirtilen pazar tatili sefer saatlerine göre çalışacak. UlaşımPark A.Ş'ye ait Hat 200 İzmit-Kartal, Hat 250 Otogar-Sabiha Gökçen, Hat 250G Gebze Otogar-Sabiha Gökçen Havalimanı ve 800CK Cebeci-Kefken hatları ise ücretli şekilde hizmet vermeye devam edecek.
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de Kurban Bayramı süresince belediye otobüsleri, tramvay ve deniz ulaşımında vatandaşlara ücretsiz hizmet verilecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Tahir Büyükakın, vatandaşların ulaşımlarını sorunsuz şekilde sağlamak amacıyla alınan ücretsiz ulaşım hizmeti kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

Bu kapsamda vatandaşlar, Kurban Bayramı'nın başladığı 20 Temmuz'dan 23 Temmuz Cuma günü saat 24.00'e kadar ücretsiz ulaşımdan yararlanabilecek.

Ücretsiz ulaşım, bayram süresince deniz ulaşımı, belediye otobüsleri ve tramvay için geçerli olacak. Toplu taşıma araçları, "Eko-mobil" ve "kocaeli.bel.tr" adreslerinde belirtilen pazar tatili sefer saatlerine göre çalışacak.

UlaşımPark A.Ş'ye ait Hat 200 İzmit-Kartal, Hat 250 Otogar-Sabiha Gökçen, Hat 250G Gebze Otogar-Sabiha Gökçen Havalimanı ve 800CK Cebeci-Kefken hatları ise ücretli şekilde hizmet vermeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.