Kocaeli'de 3 DEAŞ'lı Yakalandı

3.Sayfa 02.01.2020 - 12:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2815+ kez okundu.
 

Kocaeli'de 3 DEAŞ'lı Yakalandı

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan terör örgütü DEAŞ üyesi 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Kocaeli'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı gecesi için eylem hazırlığında olduğu belirlenen DEAŞ'a yönelik operasyon düzenledi. 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Operasyon kapsamında, Suriye’de terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikten sonra yasa dışı yollarla Türkiye’ye girdikleri tespit edilen 3 DEAŞ'lı, Başiskele ve Körfez ilçelerinde yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki sorguları tamamlanan 3 şüpheli, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.
Jandarma ekiplerince gözaltına alınan terör örgütü DEAŞ üyesi 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı gecesi için eylem hazırlığında olduğu belirlenen DEAŞ'a yönelik operasyon düzenledi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında, Suriye’de terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikten sonra yasa dışı yollarla Türkiye’ye girdikleri tespit edilen 3 DEAŞ'lı, Başiskele ve Körfez ilçelerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki sorguları tamamlanan 3 şüpheli, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.