Kocaeli - Giresun- dernekler- Federasyonu -haberleri

Gündem 25.04.2019 - 23:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3252+ kez okundu.
 

Kocaeli - Giresun- dernekler- Federasyonu -haberleri

Son günlerde Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun üzerinde dolaşan kara bulutlar, Gebze’de bulunan Federasyon merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıyla birlik ve beraberlik mesajı verilerek dağıldı.
Son günlerde, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun üzerinde dolaşan kara bulutlar, Gebze’de bulunan Federasyon merkezinde yoğun katılımla gerçekleşen toplantıyla birlik ve beraberlik mesajı verilerek dağıldı. ‘’FEDERASYONDA ŞER ODAKLARA GEÇİT YOK’’ Başkan Mehmet Elmas Yaptığı Konuşmada ,Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’un başarılarına balta vurmak isteyen şer odakların hevesleri kursaklarında kaldı. Kimse bizim birlik ve beraberliğmizi bozamaz, buna ben ve yönetimim asla izin vermeyiz dedi. ‘’İSTİFA HABERİ ANİ ALINMIŞ YANLIŞ BİR KARARDI’’ Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet ELMAS’a Kendi sosyal medya hesabından yayımladığı istifa olayına da açıklık getirerek, Ani ve o anki ruhsal durumuma bağlı olarak alınmış bir karadı, bu yanlış paylaşımımdan dolayı tüm kamuoyundan ve siz değerli hemşerilerimden özür dilerim dedi. ‘’İSTİFASI YÖNETİM KURULU TARAFINDAN KABUL EDİLMEDİ’’ Mehmet Elmas’ın  yönetim kurulu ve Federasyona Bağlı derneklerin dernek başkanlarının kararı ile 2020 yılına kadar Federayonun başında göreve devam etmesinin en doğru karar olduğunu,Federasyonun hiç olmadığı kadar güçlü bir şekilde yoluna devam etmesinin altı çizilerek dile getirildi.   Toplanti :Federasyona bağlı derneklerin ve Giresunlu Muhtarlarin katılımı ile gerçekleşti.
Son günlerde Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun üzerinde dolaşan kara bulutlar, Gebze’de bulunan Federasyon merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıyla birlik ve beraberlik mesajı verilerek dağıldı.

Son günlerde, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun üzerinde dolaşan kara bulutlar, Gebze’de bulunan Federasyon merkezinde yoğun katılımla gerçekleşen toplantıyla birlik ve beraberlik mesajı verilerek dağıldı.

‘’FEDERASYONDA ŞER ODAKLARA GEÇİT YOK’’

Başkan Mehmet Elmas Yaptığı Konuşmada ,Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’un başarılarına balta vurmak isteyen şer odakların hevesleri kursaklarında kaldı. Kimse bizim birlik ve beraberliğmizi bozamaz, buna ben ve yönetimim asla izin vermeyiz dedi.

‘’İSTİFA HABERİ ANİ ALINMIŞ YANLIŞ BİR KARARDI’’

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet ELMAS’a Kendi sosyal medya hesabından yayımladığı istifa olayına da açıklık getirerek, Ani ve o anki ruhsal durumuma bağlı olarak alınmış bir karadı, bu yanlış paylaşımımdan dolayı tüm kamuoyundan ve siz değerli hemşerilerimden özür dilerim dedi.

’İSTİFASI YÖNETİM KURULU TARAFINDAN KABUL EDİLMEDİ’’

Mehmet Elmas’ın  yönetim kurulu ve Federasyona Bağlı derneklerin dernek başkanlarının kararı ile 2020 yılına kadar Federayonun başında göreve devam etmesinin en doğru karar olduğunu,Federasyonun hiç olmadığı kadar güçlü bir şekilde yoluna devam etmesinin altı çizilerek dile getirildi.

 

Toplanti :Federasyona bağlı derneklerin ve Giresunlu Muhtarlarin katılımı ile gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.