Kaymakam ve Başkan Anibal Lisesi’nde

Gündem 24.09.2019 - 10:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3304+ kez okundu.
 

Kaymakam ve Başkan Anibal Lisesi’nde

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Anibal Anadolu Lisesi’nin bayrak törenine katıldı.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Anibal Anadolu Lisesi’nin bayrak törenine katıldı. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da hazır bulundu. Öğrencilerle okul bahçesinde sohbet eden Başkan Büyükgöz, eğitim hayatında başarılar diledi. SINIFLARI ZİYARET ETTİLER Derslere katılan ve öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Kitap okumanın sadece eğitim hayatını değil, tüm yaşamlarını etkiyeceğini, daha kültürlü ve entelektüel olmanın yolunun kitap okumaktan geçtiğini ifade ettiler. Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi. Öğretmenlere kolaylıklar dileyen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, “Gelecek nesiller sizlere emanet” dedi. 
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Anibal Anadolu Lisesi’nin bayrak törenine katıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Anibal Anadolu Lisesi’nin bayrak törenine katıldı. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da hazır bulundu. Öğrencilerle okul bahçesinde sohbet eden Başkan Büyükgöz, eğitim hayatında başarılar diledi.

SINIFLARI ZİYARET ETTİLER
Derslere katılan ve öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Kitap okumanın sadece eğitim hayatını değil, tüm yaşamlarını etkiyeceğini, daha kültürlü ve entelektüel olmanın yolunun kitap okumaktan geçtiğini ifade ettiler. Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi. Öğretmenlere kolaylıklar dileyen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, “Gelecek nesiller sizlere emanet” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.