Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Bayrak Töreninde

Gebze 30.12.2019 - 13:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2654+ kez okundu.
 

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Bayrak Töreninde

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı. Törende İlçe Milli eğitim Müdürü Şener Doğan ve mahalle muhtarı da hazır bulundu. Şener Doğan yaptığı selamlama konuşmasında öğrencilere sınavlarında ve eğitim hayatlarında başarılar diledi. İYİ İNSAN OLUN Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Gençler sizler bizim yarınlarımız geleceğimizsiniz. Sizlerin en iyi şekilde eğitim almanız bu anlamda çok önemli. Sadece derslerinizde başarılı olmanız bir şey ifade etmez. Bundan daha da önemlisi iyi bir insan olmanız, vatanına milletine faydalı işler yapmanızdır” ifadelerini kullandı. ÇOK ÇALIŞIN BAŞARI KAÇINILMAZ Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yaptığı konuşmasında, “Gençler çok önemli ve özel bir bölgede yaşıyorsunuz. Türkiye’nin ilk yerli otomobili geçtiğimiz günlerde kentimizde tanıtıldı. İş olanağı, potansiyeli oldukça yüksek bir bölge. Bunu iyi değerlendirin çok çalışın başarı kaçınılmazdır” dedi. ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİ Bayrak töreni sonrası Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğrencileri sınıflarına uğurladı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, “Gelecek nesilleri yetiştirmek gibi kutsal bir göreviniz var. Bu anlamda sizlere büyük işler düşüyor. Allah kolaylık versin” dedi. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğrencilerle sohbet etti. 
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı. Törende İlçe Milli eğitim Müdürü Şener Doğan ve mahalle muhtarı da hazır bulundu. Şener Doğan yaptığı selamlama konuşmasında öğrencilere sınavlarında ve eğitim hayatlarında başarılar diledi.

İYİ İNSAN OLUN

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Gençler sizler bizim yarınlarımız geleceğimizsiniz. Sizlerin en iyi şekilde eğitim almanız bu anlamda çok önemli. Sadece derslerinizde başarılı olmanız bir şey ifade etmez. Bundan daha da önemlisi iyi bir insan olmanız, vatanına milletine faydalı işler yapmanızdır” ifadelerini kullandı.

ÇOK ÇALIŞIN BAŞARI KAÇINILMAZ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yaptığı konuşmasında, “Gençler çok önemli ve özel bir bölgede yaşıyorsunuz. Türkiye’nin ilk yerli otomobili geçtiğimiz günlerde kentimizde tanıtıldı. İş olanağı, potansiyeli oldukça yüksek bir bölge. Bunu iyi değerlendirin çok çalışın başarı kaçınılmazdır” dedi.

ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİ

Bayrak töreni sonrası Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğrencileri sınıflarına uğurladı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, “Gelecek nesilleri yetiştirmek gibi kutsal bir göreviniz var. Bu anlamda sizlere büyük işler düşüyor. Allah kolaylık versin” dedi. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğrencilerle sohbet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.