Karamollaoğlu, Yeni Açıklama Yaptı

Siyaset 04.12.2019 - 16:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2637+ kez okundu.
 

Karamollaoğlu, Yeni Açıklama Yaptı

Hükümet ile sendikalar arasında asgari ücret konusunda pazarlık sürerken, Saadet Partisi'nden de bir teklif geldi.
Hükümet ile sendikalar arasında asgari ücret pazarlığı başladı.   Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sendikalarla yapılan toplantıların ardından aralık ayının sonunda asgari ücretin açıklanacağını söyledi.   Sürece siyasi partiler de dahil oldu.   KİM NE KADAR OLSUN İSTİYOR   CHP ve HDP kanadından gelen açıklamalarda, asgari ücretin 3 bin lira seviyesinde olması istendi.   Saadet Partisi ise iki partinin teklifini ikiye katladı.   Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, asgari ücretin yoksulluk sınırıyla eşitlenmesi gerektiğini söyledi.   Bilindiği üzere yoksulluk sınırı 6 bin lira olarak açıklanmıştı.   "TÜRKİYE ASGARİ ÜCRETTE  AB ÜLKELERİNDEN İYİ" AÇIKLAMASI   Bakan Zehra Zümrüt Selçuk ise asgari ücretle ilgili "2019 itibarıyla ülkemizde uygulanan asgari ücretin; Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Macaristan, Portekiz gibi daha birçok Avrupa Birliği ülkesini geride bıraktığını görmekteyiz." ifadelerini kullanmıştı.
Hükümet ile sendikalar arasında asgari ücret konusunda pazarlık sürerken, Saadet Partisi'nden de bir teklif geldi.

Hükümet ile sendikalar arasında asgari ücret pazarlığı başladı.

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sendikalarla yapılan toplantıların ardından aralık ayının sonunda asgari ücretin açıklanacağını söyledi.

 

Sürece siyasi partiler de dahil oldu.

 

KİM NE KADAR OLSUN İSTİYOR

 

CHP ve HDP kanadından gelen açıklamalarda, asgari ücretin 3 bin lira seviyesinde olması istendi.

 

Saadet Partisi ise iki partinin teklifini ikiye katladı.

 

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, asgari ücretin yoksulluk sınırıyla eşitlenmesi gerektiğini söyledi.

 

Bilindiği üzere yoksulluk sınırı 6 bin lira olarak açıklanmıştı.

 

"TÜRKİYE ASGARİ ÜCRETTE  AB ÜLKELERİNDEN İYİ" AÇIKLAMASI

 

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk ise asgari ücretle ilgili "2019 itibarıyla ülkemizde uygulanan asgari ücretin; Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Macaristan, Portekiz gibi daha birçok Avrupa Birliği ülkesini geride bıraktığını görmekteyiz." ifadelerini kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.