KARABACAK’TAN BASIN ONUR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Darıca 17.01.2019 - 12:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3309+ kez okundu.
 

KARABACAK’TAN BASIN ONUR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı boyunca ilk ve tek basın toplantısını yaptığı tarih olan 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Karabacak mesajında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk 16 Ocak 1923’te, Kasr-ı Hümayun’da gazetecilerle yaptığı toplantının ardından ilk defa cumhuriyet fikrini ortaya koymuştur. Bu önemli gün hiç şüphesiz ki Kocaeli ilimiz için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bu önemli günde basınımızın emektar çalışanlarını saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Değerli basın mensuplarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin ortadan kaldırılması, kuşkusuz ki yerel ve ulusal medyamıza güç katacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizde basın mensubu arkadaşlarımız adına önemli çalışmaları hayata geçiren tüm basın emekçisi arkadaşlarımızın16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutluyorum.  
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı boyunca ilk ve tek basın toplantısını yaptığı tarih olan 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Karabacak mesajında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk 16 Ocak 1923’te, Kasr-ı Hümayun’da gazetecilerle yaptığı toplantının ardından ilk defa cumhuriyet fikrini ortaya koymuştur. Bu önemli gün hiç şüphesiz ki Kocaeli ilimiz için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bu önemli günde basınımızın emektar çalışanlarını saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Değerli basın mensuplarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin ortadan kaldırılması, kuşkusuz ki yerel ve ulusal medyamıza güç katacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizde basın mensubu arkadaşlarımız adına önemli çalışmaları hayata geçiren tüm basın emekçisi arkadaşlarımızın16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutluyorum.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.