İzzet Kaşık GEBZE Belediyesi insan kaynakları ve eğitim müdürü

Gebze 21.10.2020 - 13:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2126+ kez okundu.
 

İzzet Kaşık GEBZE Belediyesi insan kaynakları ve eğitim müdürü

 SGk Gebze bölge müdürlüğüde görev yapan  Giresun İşadamı ve bürokratları derneği (GİRİB) genel sekreteri görevini de yürüten İzzet Kaşık GEBZE Belediyesi insan kaynakları ve eğitim müdürlüğü  görevine Getirildi.     İZZET KAŞIK KİMDİR ? 1974 yılında 7 kardeşin en küçüğü olarak Yağlıdere Hisarcık köyünde dünyaya geldi. ilkokulu Hisarcık köyünde bitirdi. İlkokuldan sonra Rize İyidere’de hafızlığı bitirip Espiye İmam Hatip Lisesine başlamış ve 1994 yılında Gebze İmam Hatip Lisesinden mezun olmuştur. 1995/2 tertip Bahriyeli olarak askerliğini yaptı. 1997 yılında SSK da kamu görevine başladı ve halen Gebze Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünde görev yapmaktadır. 2012 yılından itibaren ise Gebze Sosyal Güvenlik Spor Kulübü Derneği Başkanlığını yapmaktadır. Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. 1998 yılında dünya evine giren İzzet KAŞIK 3 kız babasıdır.

 SGk Gebze bölge müdürlüğüde görev yapan  Giresun İşadamı ve bürokratları derneği (GİRİB) genel sekreteri görevini de yürüten İzzet Kaşık GEBZE Belediyesi insan kaynakları ve eğitim müdürlüğü  görevine Getirildi.

 

 

İZZET KAŞIK KİMDİR ?
1974 yılında 7 kardeşin en küçüğü olarak Yağlıdere Hisarcık köyünde dünyaya geldi. ilkokulu Hisarcık köyünde bitirdi. İlkokuldan sonra Rize İyidere’de hafızlığı bitirip Espiye İmam Hatip Lisesine başlamış ve 1994 yılında Gebze İmam Hatip Lisesinden mezun olmuştur. 1995/2 tertip Bahriyeli olarak askerliğini yaptı. 1997 yılında SSK da kamu görevine başladı ve halen Gebze Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünde görev yapmaktadır. 2012 yılından itibaren ise Gebze Sosyal Güvenlik Spor Kulübü Derneği Başkanlığını yapmaktadır. Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. 1998 yılında dünya evine giren İzzet KAŞIK 3 kız babasıdır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.