İyilik Kervanı’ndan Muhteşem Hareket

Gündem 19.10.2019 - 11:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1550+ kez okundu.
 

İyilik Kervanı’ndan Muhteşem Hareket

Batıyakası Medya tarafından organize edilen “Bölgenin Enleri” programına İyilik Kervanı damgasını vurdu.
Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda bölgeye değer katan isimler tek tek ödüllendirildi. Yoğun katılımın olduğu program çok renkli sahnelere de sahne oldu. İYİLİK KERVANI ÖDÜL TÖRENİNE DAMGA VURDU Programda ödül takdimi için sahneye davet edilen İyilik Kervanı Başkanı Asiye Gül, duygu yüklü konuşma yaparak, “Bu bayrak vatanım için, ezan için, toprak için cephede savaşan tüm asker kardeşlerim için var olsun. Rabbim onların ayaklarına taş, gözlerine yaş değdirmesin” diye konuştu. O esnada İyilik Kervanı üyeleri ellerinde Türk bayraklarıyla ayağa kalkarak bu konuşmaya destek verdiler. Bu şık hareket salondaki misafirlerden büyük beğeni alırken, o andaki duygusal atmosfer görülmeye değerdi.
Batıyakası Medya tarafından organize edilen “Bölgenin Enleri” programına İyilik Kervanı damgasını vurdu.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda bölgeye değer katan isimler tek tek ödüllendirildi. Yoğun katılımın olduğu program çok renkli sahnelere de sahne oldu.

İYİLİK KERVANI ÖDÜL TÖRENİNE DAMGA VURDU


Programda ödül takdimi için sahneye davet edilen İyilik Kervanı Başkanı Asiye Gül, duygu yüklü konuşma yaparak, “Bu bayrak vatanım için, ezan için, toprak için cephede savaşan tüm asker kardeşlerim için var olsun. Rabbim onların ayaklarına taş, gözlerine yaş değdirmesin” diye konuştu. O esnada İyilik Kervanı üyeleri ellerinde Türk bayraklarıyla ayağa kalkarak bu konuşmaya destek verdiler. Bu şık hareket salondaki misafirlerden büyük beğeni alırken, o andaki duygusal atmosfer görülmeye değerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.