İyilik Kervanı Bayramda da Yüz Güldürmeye Devam Etti

Gündem 27.05.2020 - 19:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2400+ kez okundu.
 

İyilik Kervanı Bayramda da Yüz Güldürmeye Devam Etti

İyilik Kervanı gerçekleştirdiği yardım ve projelerle umut olmaya devam ediyor.
İyilik Kervanı kurucusu Asiye Gül basın açıklması yaptı. Gül şöyle konuştu:   "İyilik Kervanı olarak Gebze'de Mimar Sinan Mahallesi'nde başlatılan proje dört bir yandan destek gördü. Biz çalınmadık kapı umut olmadık ev kalmasın dedik ve Ramazan da yoğun bir koşturmaca ile bir yandan gıda bir yandan kıyafet bir yandan nakit yardımları yaparak hayırsever kardeşlerimizle birlikte saha çalışması yaptık. Çalışmaları gören değerli kardeşlerimiz bu kervan'da biz de varız dedi ve bu Ramazan ayında iftar veremediğimizden dolayı yetim ve öksüz çocuklarımız için başlatmış olduğumuz kampanya da kapı kapı gezerek evlere ve evlatlarımıza umut olmak için hediye paketler hazırladık ve bu hediye paketleri için İYİLİK KERVANI ekibi olarak dağıtmaya başladık. Daha fazlasını arttırmak için destek olmak isteyen kardeşlerimizin desteklerini bekliyoruz Allah sizlerden razı olsun." dedi.
İyilik Kervanı gerçekleştirdiği yardım ve projelerle umut olmaya devam ediyor.

İyilik Kervanı kurucusu Asiye Gül basın açıklması yaptı. Gül şöyle konuştu:

 

"İyilik Kervanı olarak Gebze'de Mimar Sinan Mahallesi'nde başlatılan proje dört bir yandan destek gördü. Biz çalınmadık kapı umut olmadık ev kalmasın dedik ve Ramazan da yoğun bir koşturmaca ile bir yandan gıda bir yandan kıyafet bir yandan nakit yardımları yaparak hayırsever kardeşlerimizle birlikte saha çalışması yaptık. Çalışmaları gören değerli kardeşlerimiz bu kervan'da biz de varız dedi ve bu Ramazan ayında iftar veremediğimizden dolayı yetim ve öksüz çocuklarımız için başlatmış olduğumuz kampanya da kapı kapı gezerek evlere ve evlatlarımıza umut olmak için hediye paketler hazırladık ve bu hediye paketleri için İYİLİK KERVANI ekibi olarak dağıtmaya başladık. Daha fazlasını arttırmak için destek olmak isteyen kardeşlerimizin desteklerini bekliyoruz Allah sizlerden razı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.