İYİLİK KERVANI'NDAN YETİM ÇOCUKLARA İFTAR

Özel Haber 23.05.2019 - 01:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3006+ kez okundu.
 

İYİLİK KERVANI'NDAN YETİM ÇOCUKLARA İFTAR

Birçok STK'nın yapamadığını İyilik Kervanı yaptı.
Gebze'de yaptığı faliyetlerle adından sıkca bahsettiren, yapmış olduğu hayır işleri ile herkesin takdirini toplayan İyilik Kervanı Gebze Kent Meydanında bulunan KEYİF KAHVESİ'nde  İyilik Kervanı'nın kendi çevresinden ve  Sevgi Melekleri Derneğinden 25 engelli çocuk olmak üzere toplamda150 kadar yetim çocuğa İftar yemeği verdi. İftar, Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından ilahi sanatçılarının eşliğinde semazen gösterisi ile başladı. İftar Programına İyilik Kervanı'nın üyeleri ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak'ta katıldı. Yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı, İyilik Kervanı Başkanı Asiye Gül 'e   Yemeğin sponsorlarından olan iş insanı Emre Toksöz tarafından  plaket taktim edildi. Yemeğe katkıda bulunan diğer firmalarda şu şekilde: Merkez Hastanesi Hospital Park Hastanesi Sarıoğlu Geri Dönüşüm Keyif Kahvesi Toprak Gayrimenkul Danışmanlık Sevgi Gelinlik Askı Giyim Şengül Kocak Nilgün Tesettür ve Ondo Giyim
Birçok STK'nın yapamadığını İyilik Kervanı yaptı.

Gebze'de yaptığı faliyetlerle adından sıkca bahsettiren, yapmış olduğu hayır işleri ile herkesin takdirini toplayan İyilik Kervanı Gebze Kent Meydanında bulunan KEYİF KAHVESİ'nde  İyilik Kervanı'nın kendi çevresinden ve  Sevgi Melekleri Derneğinden 25 engelli çocuk olmak üzere toplamda150 kadar yetim çocuğa İftar yemeği verdi.

İftar, Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından ilahi sanatçılarının eşliğinde semazen gösterisi ile başladı.

İftar Programına İyilik Kervanı'nın üyeleri ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak'ta katıldı.

Yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı, İyilik Kervanı Başkanı Asiye Gül 'e   Yemeğin sponsorlarından olan iş insanı Emre Toksöz tarafından  plaket taktim edildi.

Yemeğe katkıda bulunan diğer firmalarda şu şekilde:

Merkez Hastanesi

Hospital Park Hastanesi

Sarıoğlu Geri Dönüşüm

Keyif Kahvesi

Toprak Gayrimenkul Danışmanlık

Sevgi Gelinlik

Askı Giyim

Şengül Kocak

Nilgün Tesettür

ve Ondo Giyim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.