İYİ Parti Gebze’de Görev Dağılımı Yapıldı

Siyaset 11.03.2020 - 12:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2052+ kez okundu.
 

İYİ Parti Gebze’de Görev Dağılımı Yapıldı

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini kamuoyuna duyuran ve yenilenmiş isimlerle yola devam edecek olan İYİ Parti Gebze’de İlçe Başkanı Burak Uluköylü, ilçe yönetiminde görev dağılımını belirledi. İlçe Başkanı Uluköylü, “Görev dağılımlarımız hepimize hayırlı uğurlu olsun” yorumunu yaptı.
Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini kamuoyuna duyuran ve yenilenmiş isimlerle yola devam edecek olan İYİ Parti Gebze’de İlçe Başkanı Burak Uluköylü, ilçe yönetiminde görev dağılımını belirledi. İlçe Başkanı Uluköylü, “Görev dağılımlarımız hepimize hayırlı uğurlu olsun” yorumunu yaptı. YÜREK YÜREĞE VERECEĞİZ İYİ Parti Gebze’de yeni yönetimde görev dağılımları belirlendi. Parti binasında gerçekleşen ve yaklaşık bir saat süren toplantıda konuşan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Yola ahlaklı ve temiz siyaset felsefesiyle çıktık. Bu anlamda görev dağılımlarımızı gerçekleştirdik. Görev dağılımlarımız hem partimize hem de kentimize hayırlı uğurlu olsun. Tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Birlikte iyi şeyler yapacağız. Her şey iyi olacak” şeklinde konuştu. Uluköylü, “Partimizin kısa süre içerisinde taşınacağı yeni binasında yepyeni bir enerjiyle hep beraber başarılı olacağımıza inancım tam. Kol kola verip yürek yüreğe çalışacağız. Gebze’de adımızdan söz ettireceğiz.” dedi. İYİ PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞI DİVAN KURULU İLÇE BAŞKANI BURAK ULUKÖYLÜ TEKİN YILMAZ-AYLA İLGÜN ZAFER ALTINTAŞ-EKREM BALIK İLÇE SEKRETERİ AHMET TUĞRUL YILDIZ   İLÇE MUHASİBİ YILDIZ ERTEN İSMAİL NAZLI-MERAL SERTESEN TEŞKİLATLARDAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI PERİHAN DALKIRAN  KAMİL KOCAMAN-YUSUF BİROL AYDIN ÇALIŞKAN-OSMAN ÖZÇELİK DURAN GÜLER HUKUK VE SEÇİM İŞLERİNDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI MUSA KARGIOĞLU BARIŞ KAŞGÜR-BİRKAN YILMAZ YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI FATİH ARAÇ KADİR KAAN BALCI-BİRKAN YILMAZ KADINLARDAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI SEDA YALÇINKAYA MODEREN  DENİZ ÜNLÜ-İLKNUR YILDIRIM CEMİLE MANDACI-HOŞNET DİLAVER GENÇLİKTEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI ÖNDER KILINÇARSLAN SERVET SAYAR-İLLAS YETİMOĞLU BASIN YAYIN VE MEDYADAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI REFİK SILA GÜVENÇ OSMAN KAYA-ERCAN KAYA AR-GE DEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL NAZLI ERGÜN KARAMAN-TURGAY ÇOLAK SAĞLIK VE ÇEVRE  POLİTİKALARDAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI ŞEVKET SAYICI SUNAY ÖZTÜRK-BİROL AYDIN SİYASİ İŞLERDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN SARIÇAYIR FURKAN BAYRAM-HAYRİ ÇÖL STRATEJİ,İLETİŞİM,PROPAGANDA VE TANITIM İŞLERİNDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI YUSUF TUTUŞ YUSUF BİROL-GAZİ ÖZER OSMAN ÖZÇELİK SANAYİ TEKNOLOJİ VE ÇEVRE POLİTİKALARINDAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI KÖKSAL DEMİRKOL NECMİ EREN-ATAMERT YAZKAN ORAL KAHRAMANOĞLU EĞİTİM İŞLERİ KÜLTÜR VE SANATTAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI BAHATTİN YENİGÜN AVNİ AKSU-DOĞAN ŞAFAK KURAN YUNUS EMRE ÖZTÜRK STK VE HALKLA İLİŞKİLERDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI ŞENDOĞAN SOYKAN GÖNÜL VURSAL İLÇE İDARİ AMİRİ AYHAN ERTEK İBRAHİM ÇOŞKUN SOSYAL FAALİYETLERDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI ŞENGÜL YALÇIN HOŞNET DİLAVER-GÖNÜL ÇELİK KÜBRA DURSUN-LEYLA BIYIKLI TEMSİL VE PROTOKOLDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI KEMAL ŞEKER ÖZDEN ANIL-FAİK AKSÖZ-EKREM BALIK TANITIM VE SOSYAL  MEDYADAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI FATİH KAPLAN GÜRCAN YUCAK-KADİR İKİNCİ
Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini kamuoyuna duyuran ve yenilenmiş isimlerle yola devam edecek olan İYİ Parti Gebze’de İlçe Başkanı Burak Uluköylü, ilçe yönetiminde görev dağılımını belirledi. İlçe Başkanı Uluköylü, “Görev dağılımlarımız hepimize hayırlı uğurlu olsun” yorumunu yaptı.

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini kamuoyuna duyuran ve yenilenmiş isimlerle yola devam edecek olan İYİ Parti Gebze’de İlçe Başkanı Burak Uluköylü, ilçe yönetiminde görev dağılımını belirledi. İlçe Başkanı Uluköylü, “Görev dağılımlarımız hepimize hayırlı uğurlu olsun” yorumunu yaptı.

YÜREK YÜREĞE VERECEĞİZ

İYİ Parti Gebze’de yeni yönetimde görev dağılımları belirlendi. Parti binasında gerçekleşen ve yaklaşık bir saat süren toplantıda konuşan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Yola ahlaklı ve temiz siyaset felsefesiyle çıktık. Bu anlamda görev dağılımlarımızı gerçekleştirdik. Görev dağılımlarımız hem partimize hem de kentimize hayırlı uğurlu olsun. Tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Birlikte iyi şeyler yapacağız. Her şey iyi olacak” şeklinde konuştu. Uluköylü, “Partimizin kısa süre içerisinde taşınacağı yeni binasında yepyeni bir enerjiyle hep beraber başarılı olacağımıza inancım tam. Kol kola verip yürek yüreğe çalışacağız. Gebze’de adımızdan söz ettireceğiz.” dedi.

İYİ PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞI DİVAN KURULU

İLÇE BAŞKANI

BURAK ULUKÖYLÜ

TEKİN YILMAZ-AYLA İLGÜN
ZAFER ALTINTAŞ-EKREM BALIK

İLÇE SEKRETERİ

AHMET TUĞRUL YILDIZ

 

İLÇE MUHASİBİ

YILDIZ ERTEN

İSMAİL NAZLI-MERAL SERTESEN

TEŞKİLATLARDAN
SORUMLU İLÇE BAŞKAN
YARDIMCISI

PERİHAN DALKIRAN

 KAMİL KOCAMAN-YUSUF BİROL
AYDIN ÇALIŞKAN-OSMAN ÖZÇELİK
DURAN GÜLER

HUKUK VE SEÇİM İŞLERİNDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

MUSA KARGIOĞLU

BARIŞ KAŞGÜR-BİRKAN YILMAZ

YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

FATİH ARAÇ

KADİR KAAN BALCI-BİRKAN YILMAZ

KADINLARDAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

SEDA YALÇINKAYA MODEREN

 DENİZ ÜNLÜ-İLKNUR YILDIRIM
CEMİLE MANDACI-HOŞNET DİLAVER

GENÇLİKTEN SORUMLU
İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

ÖNDER KILINÇARSLAN

SERVET SAYAR-İLLAS YETİMOĞLU

BASIN YAYIN VE MEDYADAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

REFİK SILA GÜVENÇ

OSMAN KAYA-ERCAN KAYA

AR-GE DEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

İSMAİL NAZLI

ERGÜN KARAMAN-TURGAY ÇOLAK

SAĞLIK VE ÇEVRE  POLİTİKALARDAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

ŞEVKET SAYICI

SUNAY ÖZTÜRK-BİROL AYDIN

SİYASİ İŞLERDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

HÜSEYİN SARIÇAYIR

FURKAN BAYRAM-HAYRİ ÇÖL

STRATEJİ,İLETİŞİM,PROPAGANDA VE TANITIM İŞLERİNDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

YUSUF TUTUŞ

YUSUF BİROL-GAZİ ÖZER
OSMAN ÖZÇELİK

SANAYİ TEKNOLOJİ VE ÇEVRE POLİTİKALARINDAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

KÖKSAL DEMİRKOL

NECMİ EREN-ATAMERT YAZKAN
ORAL KAHRAMANOĞLU

EĞİTİM İŞLERİ KÜLTÜR VE SANATTAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

BAHATTİN YENİGÜN

AVNİ AKSU-DOĞAN ŞAFAK KURAN
YUNUS EMRE ÖZTÜRK

STK VE HALKLA İLİŞKİLERDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

ŞENDOĞAN SOYKAN

GÖNÜL VURSAL

İLÇE İDARİ AMİRİ

AYHAN ERTEK

İBRAHİM ÇOŞKUN

SOSYAL FAALİYETLERDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

ŞENGÜL YALÇIN

HOŞNET DİLAVER-GÖNÜL ÇELİK
KÜBRA DURSUN-LEYLA BIYIKLI

TEMSİL VE PROTOKOLDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

KEMAL ŞEKER

ÖZDEN ANIL-FAİK AKSÖZ-EKREM BALIK

TANITIM VE SOSYAL  MEDYADAN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

FATİH KAPLAN

GÜRCAN YUCAK-KADİR İKİNCİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.