İtalyan Üniversiteleri Türk öğrenciler ile online buluşuyor

Eğitim 23.11.2021 - 15:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3319+ kez okundu.
 

İtalyan Üniversiteleri Türk öğrenciler ile online buluşuyor

33 seçkin İtalyan üniversitesi Study in Italy Days etkinliğinde 29 Kasım - 11 Aralık 2021 tarihleri arasında Türk öğrencilerle online buluşuyor. İlgili öğrencilere üniversite yetkilileri ile birebir görüşme ve dikkat çekici konularda sunumlara katılma imkanı sunan bu etkinliğe katılım randevu ile ücretsiz.
İtalyan üniversitelerinde İngilizce eğitim dilindeki programların çoğalması sonucu italya'da eğitime ilgi her geçen yıl artıyor. Eğitim kalitesi yüksek ve fiyatları uygun italyan üniversitelerinde Tasarım bölümlerinin yanı sıra artık Tıp, Mimarlık, Mühendislik, Psikoloji ve Ekonomi gibi fakülteler de Türk öğrenciler tarafından çok talep görüyor. Dünya sıralamalarında üst sıralarda olan Politecnico di Milano ve Politecnico di Milano ve Bocconi yetkilileri de bu görüşmelerde hazır bulunacak. İtalyan Büyükelçiliği ve Konsolosluklarınca desteklenen Study in Italy Days etkinliğinde öğrenciler İtalyan üniversiteleri yetkilileri ile birebir görüşebilecek ve Firenze danışmanlarının yardımı ile hayallerindeki üniversitelerde eğitim alabilecekler. 1995 yılından itibaren İtalyan üniversitelerinin Kayıt Ofisi ve Sınav merkezi olarak hizmet veren Firenze Yurtdışı Eğitim tarafından organize edilen etkinlikte İtalya'da okumak isteyen öğrenciler www.studyinitalydays.com sayfasında katılımcı üniversiteler ve bölümleri  inceleyerek randevu alabilir Birebir ücretsiz randevu için lütfen tıklayınız. Seminer listesi ve ücretsiz  katılım için lütfen tıklayınız. STUDY IN ITALY Days 2021 Katılımcı üniversiteler Politecnico di Milano  Politecnico di Torino   Università Bocconi      Università degli Studi di Bologna     Sapienza – Università di Roma   Università degli Studi di Padova Università degli Studi di Pavia Università Cattolica del Sacro Cuore Università LUISS Università degli Studi di Milano Università degli Studi di Milano-Bicocca Università IUAV Venezia Università Ca Foscari di Venezia istituto marangoni NABA – Nuova Accademia di Belle Arti Domus Academy IED – Istituto Europeo di Design Accademia Italiana RUFA - Rome University of Fine Arts Humanitas University Università Campus Bio-Medico Università IULM Università LUMSA Università degli Studi di Trento Università degli Studi di Messina Università degli Studi di Siena Università degli Studi di Pisa Università degli Studi di Genova Università degli Studi di Bergamo Università degli Studi dell’Insubria Università degli Studi di Macerata Università degli Studi di Modena Reggio Emilia Rome Business School
33 seçkin İtalyan üniversitesi Study in Italy Days etkinliğinde 29 Kasım - 11 Aralık 2021 tarihleri arasında Türk öğrencilerle online buluşuyor. İlgili öğrencilere üniversite yetkilileri ile birebir görüşme ve dikkat çekici konularda sunumlara katılma imkanı sunan bu etkinliğe katılım randevu ile ücretsiz.

İtalyan üniversitelerinde İngilizce eğitim dilindeki programların çoğalması sonucu italya'da eğitime ilgi her geçen yıl artıyor. Eğitim kalitesi yüksek ve fiyatları uygun italyan üniversitelerinde Tasarım bölümlerinin yanı sıra artık Tıp, Mimarlık, Mühendislik, Psikoloji ve Ekonomi gibi fakülteler de Türk öğrenciler tarafından çok talep görüyor. Dünya sıralamalarında üst sıralarda olan Politecnico di Milano ve Politecnico di Milano ve Bocconi yetkilileri de bu görüşmelerde hazır bulunacak.

İtalyan Büyükelçiliği ve Konsolosluklarınca desteklenen Study in Italy Days etkinliğinde öğrenciler İtalyan üniversiteleri yetkilileri ile birebir görüşebilecek ve Firenze danışmanlarının yardımı ile hayallerindeki üniversitelerde eğitim alabilecekler.

1995 yılından itibaren İtalyan üniversitelerinin Kayıt Ofisi ve Sınav merkezi olarak hizmet veren Firenze Yurtdışı Eğitim tarafından organize edilen etkinlikte İtalya'da okumak isteyen öğrenciler www.studyinitalydays.com sayfasında katılımcı üniversiteler ve bölümleri  inceleyerek randevu alabilir

Birebir ücretsiz randevu için lütfen tıklayınız.

Seminer listesi ve ücretsiz  katılım için lütfen tıklayınız.

STUDY IN ITALY Days 2021 Katılımcı üniversiteler

Politecnico di Milano 
Politecnico di Torino  
Università Bocconi     
Università degli Studi di Bologna    
Sapienza – Università di Roma  
Università degli Studi di Padova
Università degli Studi di Pavia
Università Cattolica del Sacro Cuore
Università LUISS
Università degli Studi di Milano
Università degli Studi di Milano-Bicocca
Università IUAV Venezia
Università Ca Foscari di Venezia
istituto marangoni
NABA – Nuova Accademia di Belle Arti
Domus Academy
IED – Istituto Europeo di Design
Accademia Italiana
RUFA - Rome University of Fine Arts
Humanitas University
Università Campus Bio-Medico
Università IULM
Università LUMSA
Università degli Studi di Trento
Università degli Studi di Messina
Università degli Studi di Siena
Università degli Studi di Pisa
Università degli Studi di Genova
Università degli Studi di Bergamo
Università degli Studi dell’Insubria
Università degli Studi di Macerata
Università degli Studi di Modena Reggio Emilia
Rome Business School

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.