İstasyon'da Otopark Sorunu Cözülecek

Gebze 29.09.2019 - 13:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2396+ kez okundu.
 

İstasyon'da Otopark Sorunu Cözülecek

Büyükgöz İstasyon Sakinlerini Dinledi
İstasyon mahallesi sakinleriyle mahalle meclisinde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölgedeki parklanma sorununu ortadan kaldıracak otopark projesini hayat geçireceklerini söyledi. İstasyon mahallesi sakinleriyle mahalle meclisinde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölgedeki parklanma sorununu ortadan kaldıracak otopark projesini hayat geçireceklerini söyledi. İstasyon Bilim Sanat Merkezinde düzenlenen Mahalle Meclisine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Çelik, Yusuf Burkut, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.   SOSYAL BELEDİYECİLİĞE ÖNCELİK VERECEĞİZ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmasında, "Her zaman ifade ederim. Bir yerin sorununu en iyi orayı kullanan kişiler bilir. Bizler mahalle muhtarlarımız ve teşkilatlarımızdan bilgi alıyoruz, fakat gözden kaçan şeyler olabilir. Bu sebeple mahalle meclisleri ve halk buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Biz sosyal belediyeciliğe öncelik vereceğiz. Ama teknik hizmetlerimiz de aksamadan aciliyet sırasına göre yerine getirilecek" dedi.   OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLECEK 6 ay içerisinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Büyükgöz, " Marmaray'ın gelmesiyle burada bir otopark sorunu olacağını sizlerle daha önce paylaşmıştım. Şimdi bunu yaşıyoruz ve çözümü için çalışmalarımızı başlattık. Bilim Sanat Merkezimizin ön tarafına yer altı otoparkı yada başka bir boş alana otopark yapılacak. Ama bu sorunu muhakkak çözeceğiz" ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz daha sonra mahalle sakinlerinin sorularını bir bir cevaplandırdı.
Büyükgöz İstasyon Sakinlerini Dinledi

İstasyon mahallesi sakinleriyle mahalle meclisinde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölgedeki parklanma sorununu ortadan kaldıracak otopark projesini hayat geçireceklerini söyledi.
İstasyon mahallesi sakinleriyle mahalle meclisinde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölgedeki parklanma sorununu ortadan kaldıracak otopark projesini hayat geçireceklerini söyledi. İstasyon Bilim Sanat Merkezinde düzenlenen Mahalle Meclisine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Çelik, Yusuf Burkut, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.
 

SOSYAL BELEDİYECİLİĞE ÖNCELİK VERECEĞİZ


Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmasında, "Her zaman ifade ederim. Bir yerin sorununu en iyi orayı kullanan kişiler bilir. Bizler mahalle muhtarlarımız ve teşkilatlarımızdan bilgi alıyoruz, fakat gözden kaçan şeyler olabilir. Bu sebeple mahalle meclisleri ve halk buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Biz sosyal belediyeciliğe öncelik vereceğiz. Ama teknik hizmetlerimiz de aksamadan aciliyet sırasına göre yerine getirilecek" dedi.
 

OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLECEK


6 ay içerisinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Büyükgöz, " Marmaray'ın gelmesiyle burada bir otopark sorunu olacağını sizlerle daha önce paylaşmıştım. Şimdi bunu yaşıyoruz ve çözümü için çalışmalarımızı başlattık. Bilim Sanat Merkezimizin ön tarafına yer altı otoparkı yada başka bir boş alana otopark yapılacak. Ama bu sorunu muhakkak çözeceğiz" ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz daha sonra mahalle sakinlerinin sorularını bir bir cevaplandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.