İstanbul Valisi Kayyum Olarak Atandı

Gündem 07.05.2019 - 16:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2048+ kez okundu.
 

İstanbul Valisi Kayyum Olarak Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın, 23 Haziran'a kadar İBB Başkanı olarak göreve vekalet edeceğini açıkladı.
Yüksek Seçim Kurulu, dün akşam İstanbul'da seçimin iptali ve yenilenmesi konusunda karar verdikten sonra Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası da iptal edilmişti. İmamoğlu'nun mazbatasının alınmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kim olacağı ise merak konusuydu. CUMHURBAŞKANI, YENİ BAŞKANI AÇIKLADI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın, 23 Haziran'a kadar İBB Başkanlığı'na vekalet edeceğini belirtti. Erdoğan, Yerlikaya'nın göreve başladığını da ifade etti. Erdoğan, 23 Haziran seçimlerinde de Binali Yıldırım'ın AK Parti'nin adayı olacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın, 23 Haziran'a kadar İBB Başkanı olarak göreve vekalet edeceğini açıkladı.

Yüksek Seçim Kurulu, dün akşam İstanbul'da seçimin iptali ve yenilenmesi konusunda karar verdikten sonra Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası da iptal edilmişti.

İmamoğlu'nun mazbatasının alınmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kim olacağı ise merak konusuydu.

CUMHURBAŞKANI, YENİ BAŞKANI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın, 23 Haziran'a kadar İBB Başkanlığı'na vekalet edeceğini belirtti. Erdoğan, Yerlikaya'nın göreve başladığını da ifade etti.

Erdoğan, 23 Haziran seçimlerinde de Binali Yıldırım'ın AK Parti'nin adayı olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.