Hürriyet ve Yavuzselim Mahallesi Tapu ve Doğalgaz Sorunu

Gebze 29.06.2020 - 10:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2009+ kez okundu.
 

Hürriyet ve Yavuzselim Mahallesi Tapu ve Doğalgaz Sorunu

Hürriyet ve Yavuzselim mahallelerinde bir ilke imza atılıyor!
Hürriyet ve Yavuzselim Mahallelerinde bir ilke imza atılıyor! Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Kahraman ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan ile birlikte Hürriyet Mahallesinde bir dizi ziyarette bulundular. Ziyarette halkın sorunlarını bire bir dinleyen Çakmak ve Kahraman samimiyetleri ile gösterdikleri yakınlıkla bölge halkının takdirini topladılar. Yaşar Çakmak ziyaret ile alakalı yaptığı açıkllamada: Gebze Hürriyet Mahallesindeyiz. Meclis Üyemiz Abdullah Kahraman ve muhtarımız Ahmet Arslan ile mahalleden komşularımız hasbihal ettik. Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile hem Hürriyet ve hem de Yavuz Selim mahallelerimizi sorunlarını detaylı konuşuyoruz. Kendileri önümüzdeki günlerde yapacağı ‘Halk Meclisi- Mahalle Buluşmasında’; çalışmalarda geldiği noktayı ayrıntıları ile paylaşacak. Pandemi dolayısıyla eksik kalan iletişim ve bilgilendirmeyi hızla tamamlayacağız. İnş. Rabbim hayırlı çalışmalarımızı hızla tamamalamayı nasib eylesin. Tek amacımız değerli hemşehrilerimizin memnuniyetlerini temin ve hayır dualarını almaktır. Bu vesile ile hayırlı bir hafta sonu diliyorum.
Hürriyet ve Yavuzselim mahallelerinde bir ilke imza atılıyor!

Hürriyet ve Yavuzselim Mahallelerinde bir ilke imza atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Kahraman ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan ile birlikte Hürriyet Mahallesinde bir dizi ziyarette bulundular.

Ziyarette halkın sorunlarını bire bir dinleyen Çakmak ve Kahraman samimiyetleri ile gösterdikleri yakınlıkla bölge halkının takdirini topladılar.

Yaşar Çakmak ziyaret ile alakalı yaptığı açıkllamada:

Gebze Hürriyet Mahallesindeyiz. Meclis Üyemiz

ve muhtarımız Ahmet Arslan ile mahalleden komşularımız hasbihal ettik. Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile hem Hürriyet ve hem de Yavuz Selim mahallelerimizi sorunlarını detaylı konuşuyoruz. Kendileri önümüzdeki günlerde yapacağı ‘Halk Meclisi- Mahalle Buluşmasında’; çalışmalarda geldiği noktayı ayrıntıları ile paylaşacak. Pandemi dolayısıyla eksik kalan iletişim ve bilgilendirmeyi hızla tamamlayacağız. İnş. Rabbim hayırlı çalışmalarımızı hızla tamamalamayı nasib eylesin. Tek amacımız değerli hemşehrilerimizin memnuniyetlerini temin ve hayır dualarını almaktır. Bu vesile ile hayırlı bir hafta sonu diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.