HÜRRİYET MAHALLESİNDE DOĞALGAZ'SIZ EV KALMAYACAK

Özel Haber 01.04.2021 - 23:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 6760+ kez okundu.
 

HÜRRİYET MAHALLESİNDE DOĞALGAZ'SIZ EV KALMAYACAK

Gebze belediyesi Meclis üyeleri Abdullah Kahraman ,Cemil Kalyoncuoğlu Mahmut Yandık ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan ile birlikte Çalışma alanında incelemelerde bulundular.
 Hürriyet Mahallesi Emektarlar Caddesi üzerinde Doğalgaz  boru döşeme çalışması  başlandı. Gebze belediyesi 'nin Beylikbağı bölgesi Meclis üyeleri Abdullah Kahraman, Cemil Kalyoncuoğlu ve Hürriyet Mahallesi'nin başarılı muhtarı Ahmet Aslan ile birlikte doğalgaz borusunun döşendiği Emektarlar caddesinde birlikte yapmış oldukları açıklama'da: Gebze'de Doğalgazı olmayan iki mahalleden biri olan Sürekli tapu sorunu ile gündeme gelen Hürriyet mahallesinde 2022 yılına kadar doğalgazsız ev kalmayacak dedi. Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün talimatı ile iki mahallemizde de doğalgazsız evin kalmayacağını halkımızı özellikle önümüzdeki kış rahat ettirecek , doğalgaz çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanacağını söylediğini belirterek;Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz beyin bu konuda talimatlarının kesin ve net olduğunu söylediler.    
Gebze belediyesi Meclis üyeleri Abdullah Kahraman ,Cemil Kalyoncuoğlu Mahmut Yandık ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan ile birlikte Çalışma alanında incelemelerde bulundular.

 Hürriyet Mahallesi Emektarlar Caddesi üzerinde Doğalgaz  boru döşeme çalışması  başlandı.

Gebze belediyesi 'nin Beylikbağı bölgesi Meclis üyeleri Abdullah Kahraman, Cemil Kalyoncuoğlu ve Hürriyet Mahallesi'nin başarılı muhtarı Ahmet Aslan ile birlikte doğalgaz borusunun döşendiği Emektarlar caddesinde birlikte yapmış oldukları açıklama'da:

Gebze'de Doğalgazı olmayan iki mahalleden biri olan Sürekli tapu sorunu ile gündeme gelen Hürriyet mahallesinde 2022 yılına kadar doğalgazsız ev kalmayacak dedi.

Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün talimatı ile iki mahallemizde de doğalgazsız evin kalmayacağını halkımızı özellikle önümüzdeki kış rahat ettirecek , doğalgaz çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanacağını söylediğini belirterek;Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz beyin bu konuda talimatlarının kesin ve net olduğunu söylediler.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.