HAMZA ŞAYİR: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Siyaset 21.02.2019 - 00:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3318+ kez okundu.
 

HAMZA ŞAYİR: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Esnafın ve vatandaşın gönlünde yer edinen başkan adayı Hamza Şayir, “Gönül belediyeciliği” anlayışı ile vatandaşlar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanmaya devam ediyor
Şayir, "Sevgi ile yola çıktık sevgi ile başaracağız"   Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Şayir, Dilovası'nda vatandaş ve esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanan Şayir, seçim çalışmaları kapsamında Dilovası'nın dört bir yanında yaptığı ziyaretlerde, seçmenlerle gönül bağı kuruyor. Gittiği her yerde “Dilovası'nın bütün dertleri benim derdimdir. İlçeyle ilgili bir sıkıntı varsa benim o sıkıntı benim sıkıntımdır. Bana güvenin, tüm sıkıntıları çözeceğim” dedi.   HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretleri sırasında konuşan Şayir, “"Biz gönüller almak, Dilovası'nda gönüller yapmak, Dilovası'na hizmetkar olmak için yola çıktık. Vatandaşlarımızla, esnaflarımızla uyum içinde çalışmak, istişare kültürünü güçlendirip yakın ilişkiler kurarak hemşerilerimizi memnun edecek çalışmaları hep birlikte uygulamak istiyoruz. Her ziyaretimizde Dilovamız için farklı bir öneri geliyor ve tek tek not alıyoruz. Kararlıyız, Dilovamıza hep birlikte hizmet sunacağız, sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz.” diye konuştu.   SEVGİ İLE BAŞARACAĞIZ Çok çalışacaklarının altını çizen Şayir, “Yapacağımız çalışmalar insan odaklı olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gönül belediyeciliği vizyonuyla hareket ederek, vatandaşlarımızın gönlüne girerek, Dilovası'nı hep birlikte yöneteceğiz. Dilovası'nı yeni hedeflere hep birlikte ulaştıracağız. Sevgi ile yola çıktık sevgi ile başaracağız. DUA VE DESTEK İSTEDİ Dilovası'nın tüm meselelerini ayrıntılarıyla konuşarak en doğru çözüm yöntemlerini uygulamak istiyoruz. Evlatlarımıza güzel bir geleceği miras bırakmak için, yarınları daha güzel bir Dilovası için çok çalışacağız. Sizlerden "Dua ve desteklerinizi bekliyorum”  ifadelerini kullandı.
Esnafın ve vatandaşın gönlünde yer edinen başkan adayı Hamza Şayir, “Gönül belediyeciliği” anlayışı ile vatandaşlar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanmaya devam ediyor

Şayir, "Sevgi ile yola çıktık sevgi ile başaracağız"

 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Şayir, Dilovası'nda vatandaş ve esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanan Şayir, seçim çalışmaları kapsamında Dilovası'nın dört bir yanında yaptığı ziyaretlerde, seçmenlerle gönül bağı kuruyor. Gittiği her yerde “Dilovası'nın bütün dertleri benim derdimdir. İlçeyle ilgili bir sıkıntı varsa benim o sıkıntı benim sıkıntımdır. Bana güvenin, tüm sıkıntıları çözeceğim” dedi.

 

HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretleri sırasında konuşan Şayir, “"Biz gönüller almak, Dilovası'nda gönüller yapmak, Dilovası'na hizmetkar olmak için yola çıktık. Vatandaşlarımızla, esnaflarımızla uyum içinde çalışmak, istişare kültürünü güçlendirip yakın ilişkiler kurarak hemşerilerimizi memnun edecek çalışmaları hep birlikte uygulamak istiyoruz. Her ziyaretimizde Dilovamız için farklı bir öneri geliyor ve tek tek not alıyoruz. Kararlıyız, Dilovamıza hep birlikte hizmet sunacağız, sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz.” diye konuştu.

 

SEVGİ İLE BAŞARACAĞIZ

Çok çalışacaklarının altını çizen Şayir, “Yapacağımız çalışmalar insan odaklı olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gönül belediyeciliği vizyonuyla hareket ederek, vatandaşlarımızın gönlüne girerek, Dilovası'nı hep birlikte yöneteceğiz. Dilovası'nı yeni hedeflere hep birlikte ulaştıracağız. Sevgi ile yola çıktık sevgi ile başaracağız.


DUA VE DESTEK İSTEDİ

Dilovası'nın tüm meselelerini ayrıntılarıyla konuşarak en doğru çözüm yöntemlerini uygulamak istiyoruz. Evlatlarımıza güzel bir geleceği miras bırakmak için, yarınları daha güzel bir Dilovası için çok çalışacağız. Sizlerden "Dua ve desteklerinizi bekliyorum”  ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.