Güvenli Bölgedeki Son Durum ne?

Siyaset 07.11.2019 - 15:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1428+ kez okundu.
 

Güvenli Bölgedeki Son Durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika ve Rusya'nın YPG'nin çekileceğini söylediği bölgelerde saldırıların olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretleri kapsamında Macaristan'a gitti. Erdoğan, ziyareti öncesinde havaalanında kameralar karşısına geçti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenli bölgedeki son durumu açıkladı. AMERİKA VE RUSYA İLE VARILAN MUTABAKAT Amerika'nın ve Rusya'nın sözünü tutmadığını dile getiren Erdoğan, "çekildiler" denilen alanlardan saldırılar geldiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu görüşmeleri yaparken bir taraftan malum YPG/PYD/DEAŞ/PKK bunların buradan çekildiği sözünü 120 saat içerisinde bize verenler şu anda bunu gerçekleştirmiş değil. Rusya ile yaptığımız mutabakatta da 150 saat geçti şu an itibarıyla, o bölgelerden de teröristler çıkmış değil.   Şu anda hala teröristler Suriye Milli Ordusu'na saldırıyor.   BU SABAH SURİYE MİLLİ ORDUSU 11 ŞEHİT VERDİ Suriye Milli Ordusu da aynı şekilde onlara misliyle cevap veriyor. Bu sabah Suriye Milli Ordusu'nda 11 şehit var. Karşı tarafta da ondan çok daha fazlası öldürüldü." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika ve Rusya'nın YPG'nin çekileceğini söylediği bölgelerde saldırıların olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretleri kapsamında Macaristan'a gitti. Erdoğan, ziyareti öncesinde havaalanında kameralar karşısına geçti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenli bölgedeki son durumu açıkladı.

AMERİKA VE RUSYA İLE VARILAN MUTABAKAT

Amerika'nın ve Rusya'nın sözünü tutmadığını dile getiren Erdoğan, "çekildiler" denilen alanlardan saldırılar geldiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu görüşmeleri yaparken bir taraftan malum YPG/PYD/DEAŞ/PKK bunların buradan çekildiği sözünü 120 saat içerisinde bize verenler şu anda bunu gerçekleştirmiş değil.

Rusya ile yaptığımız mutabakatta da 150 saat geçti şu an itibarıyla, o bölgelerden de teröristler çıkmış değil.

 

Şu anda hala teröristler Suriye Milli Ordusu'na saldırıyor.

 

BU SABAH SURİYE MİLLİ ORDUSU 11 ŞEHİT VERDİ

Suriye Milli Ordusu da aynı şekilde onlara misliyle cevap veriyor.

Bu sabah Suriye Milli Ordusu'nda 11 şehit var.

Karşı tarafta da ondan çok daha fazlası öldürüldü.ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.