GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER'DEN 17 AĞUSTOS MESAJI

Gündem 17.08.2019 - 18:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1950+ kez okundu.
 

GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER'DEN 17 AĞUSTOS MESAJI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin20. Yıldönümü Dolayısıyla Açıklamada Bulundu.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin20. Yıldönümü Dolayısıyla Açıklamada Bulundu.   17 Ağustos 1999’da yaşadığımız Marmara Depremi, büyük yıkımlara yol açarak binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirmesine, on binlerce vatandaşımızın ise zor bir hayata başlamasına yol açmıştır. Marmara Depremi’ nin büyüklüğü, etkilediği alanın genişliği ve sebep olduğu kayıplar, yaşanan doğa olayının ülkemizde son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak kabul edilmesine neden olmuştur. Üzerinden yirmi yıl geçmesine rağmen yaşanan acılar ilk günkü kadar tazedir.Aynı acıların yaşanmaması için alınabilecek bir çok önlem, gerçekleştirilmesi gereken bir çok çalışma ile, böylesi bir felaketin unutulmamasını sağlamak hepimizin görevidir.          Gebze Ticaret Odası olarak bizler de;Odamızda düzenlediğimiz bilgilendirme seminerleri, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği ile ortaklaşagerçekleştirdiğimiz çalışmalar vebölgemize bir “Deprem Simülasyon Merkezi” kazandırmak için yürüttüğümüz çabalarlaböyle bir felaketin bir kez daha yaşanması durumundaen az zarar görme gayreti içerisindeyiz. Bu çalışmaların yanı sıra, bölgemize tam donanımlı bir “Deprem Toplanma Merkezi” kurulması gerektiğini de her platforma vurguluyor, bu alan için en uygun yerin Askeri Kışla olduğunu dile getiriyoruz. Dileğimiz, bu konularda bir an önce harekete geçilerek gerekli adımların atılmasıdır. 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ nin 20. Yıldönümünde, depremde kaybettiğimiz deprem şehitlerimizi rahmetle anar; deprem sonrası hayatına engelli olarak devam eden tüm vatandaşlarımızın Gebze Ticaret Odası olarak daima yanlarında olmaya çalıştığımızı belirtir, böyle bir doğa felaketinin bir daha yaşanmamasını dilerim.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin20. Yıldönümü Dolayısıyla Açıklamada Bulundu.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin20. Yıldönümü

Dolayısıyla Açıklamada Bulundu.

 

17 Ağustos 1999’da yaşadığımız Marmara Depremi, büyük yıkımlara yol açarak binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirmesine, on binlerce vatandaşımızın ise zor bir hayata başlamasına yol açmıştır.

Marmara Depremi’ nin büyüklüğü, etkilediği alanın genişliği ve sebep olduğu kayıplar, yaşanan doğa olayının ülkemizde son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak kabul edilmesine neden olmuştur. Üzerinden yirmi yıl geçmesine rağmen yaşanan acılar ilk günkü kadar tazedir.Aynı acıların yaşanmaması için alınabilecek bir çok önlem, gerçekleştirilmesi gereken bir çok çalışma ile, böylesi bir felaketin unutulmamasını sağlamak hepimizin görevidir.

         Gebze Ticaret Odası olarak bizler de;Odamızda düzenlediğimiz bilgilendirme seminerleri, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği ile ortaklaşagerçekleştirdiğimiz çalışmalar vebölgemize bir “Deprem Simülasyon Merkezi” kazandırmak için yürüttüğümüz çabalarlaböyle bir felaketin bir kez daha yaşanması durumundaen az zarar görme gayreti içerisindeyiz. Bu çalışmaların yanı sıra, bölgemize tam donanımlı bir “Deprem Toplanma Merkezi” kurulması gerektiğini de her platforma vurguluyor, bu alan için en uygun yerin Askeri Kışla olduğunu dile getiriyoruz. Dileğimiz, bu konularda bir an önce harekete geçilerek gerekli adımların atılmasıdır.

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ nin 20. Yıldönümünde, depremde kaybettiğimiz deprem şehitlerimizi rahmetle anar; deprem sonrası hayatına engelli olarak devam eden tüm vatandaşlarımızın Gebze Ticaret Odası olarak daima yanlarında olmaya çalıştığımızı belirtir, böyle bir doğa felaketinin bir daha yaşanmamasını dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.