GİRESUN ESPİYE GENÇ İŞ ADAMLARINDAN VEFA ÖRNEĞİ

Yaşam 30.03.2020 - 21:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2844+ kez okundu.
 

GİRESUN ESPİYE GENÇ İŞ ADAMLARINDAN VEFA ÖRNEĞİ

Espiye Genç İş Adamları Derneğinin kurduğu ‘’Egid Vefa Team’ ilçeye bağlı mahalle ve köylerde ihtiyacı olan vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıttı.   EGİD,Espiye’nin Adabük Mahallesi,Esentepe Mahallesi ile Hacıköy’ünde,yeni tip koronavirüs kapsamında 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçları " Egid Vefa Team" ekiplerince karşılanıyor. Espiye ilçesinde yardım isteyen 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları Espiye Genç İş Adamları Derneğinin kurduğu ‘’Egid Vefa Team’’ tarafından gideriliyor.   İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelge sonrası oluşturulan ‘’Egid Vefa Team’’ile sosyal medya aracılığı,Dernek numaralarına gelen çağrıları değerlendirirken 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların gıda ve diğer ihtiyaçlarını karşılıyor.   Gelen çağrı üzerine’’Egid Vefa Team’’ekipleri talepte bulunan yaşlılarının market alışverişlerini yaptı.Espiye Genç İş Adamları Derneği ‘’Egid Vefa Team’’ Hafta sonu ücretsiz etmek dağıttı. Haber:Ahmet Turan Espiye

Espiye Genç İş Adamları Derneğinin kurduğu ‘’Egid Vefa Team’ ilçeye bağlı mahalle ve köylerde ihtiyacı olan vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıttı.

 

EGİD,Espiye’nin Adabük Mahallesi,Esentepe Mahallesi ile Hacıköy’ünde,yeni tip koronavirüs kapsamında 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçları " Egid Vefa Team" ekiplerince karşılanıyor. Espiye ilçesinde yardım isteyen 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları Espiye Genç İş Adamları Derneğinin kurduğu ‘’Egid Vefa Team’’ tarafından gideriliyor.

 

İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelge sonrası oluşturulan ‘’Egid Vefa Team’’ile sosyal medya aracılığı,Dernek numaralarına gelen çağrıları değerlendirirken 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların gıda ve diğer ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Gelen çağrı üzerine’’Egid Vefa Team’’ekipleri talepte bulunan yaşlılarının market alışverişlerini yaptı.Espiye Genç İş Adamları Derneği ‘’Egid Vefa Team’’ Hafta sonu ücretsiz etmek dağıttı.

Haber:Ahmet Turan Espiye

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.