GENÇLER'DEN MUZAFFER BIYIK BAŞKANA BÜYÜK DESTEK

Siyaset 16.02.2019 - 10:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1831+ kez okundu.
 

GENÇLER'DEN MUZAFFER BIYIK BAŞKANA BÜYÜK DESTEK

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıcalı gençlerle çay sohbetlerinde bir araya geliyor, hem onları dinliyor hem de gençlere yönelik yapılacak projeler hakkında bilgiler aktarıyor
Bıyık, gençlerle çay sohbetinde buluştu   AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, gençlerle sürekli bir araya gelerek fikirlerini alıyor ve projelerini anlatıyor. Gençlere her zaman önem vereceğini ve önceliklerinin gençler olacağını ifade eden Bıyık, Darıca’da aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olduğunu ifade ederek üzerindeki sorumluğun farkında olduğunu söyledi. Nene Hatun Mahallesi’nde gençlerle buluşan Bıyık, gençlerle çay içip sohbet etti ve onların taleplerini dinledi.   MODERN BİR SPOR KÖYÜ Darıca’da gençlere yönelik projeleri de anlatan AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Darıca’da spordan kültür ve sanata birçok alanda gençlere yönelik projeler hazırladık. Özellikle gençlerimizin sporla daha çok ilgilenmesini istiyoruz. Spor salonları inşa ederek gençlerin farklı spor dallarından ücretsiz faydalanmasını sağlayacağız. Nene Hatun’daki spor sahasını yenileyeceğiz ve Darıca’ya yakışan modern bir spor köyü kuracağız.   BÜYÜKŞEHİR İLE ORTAK ÇALIŞMALAR Büyükşehir belediyemizle ortaklaşa askeri alandaki millet bahçesinde gençlik kampı, izcilik kampı gibi tesisleri hayata geçireceğiz. Gençlerimiz için önemsediğimiz ve üzerinde durduğumuz diğer bir konuda işsizlik konusu olacak. Belediye bünyesinde İstihdam Masası kuracağız. Profesyonel ve uzman ekibimizle işçiyle işveren arsında köprü olacağız” dedi.
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıcalı gençlerle çay sohbetlerinde bir araya geliyor, hem onları dinliyor hem de gençlere yönelik yapılacak projeler hakkında bilgiler aktarıyor

Bıyık, gençlerle çay sohbetinde buluştu

 

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, gençlerle sürekli bir araya gelerek fikirlerini alıyor ve projelerini anlatıyor. Gençlere her zaman önem vereceğini ve önceliklerinin gençler olacağını ifade eden Bıyık, Darıca’da aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olduğunu ifade ederek üzerindeki sorumluğun farkında olduğunu söyledi. Nene Hatun Mahallesi’nde gençlerle buluşan Bıyık, gençlerle çay içip sohbet etti ve onların taleplerini dinledi.

 

MODERN BİR SPOR KÖYÜ

Darıca’da gençlere yönelik projeleri de anlatan AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Darıca’da spordan kültür ve sanata birçok alanda gençlere yönelik projeler hazırladık. Özellikle gençlerimizin sporla daha çok ilgilenmesini istiyoruz. Spor salonları inşa ederek gençlerin farklı spor dallarından ücretsiz faydalanmasını sağlayacağız. Nene Hatun’daki spor sahasını yenileyeceğiz ve Darıca’ya yakışan modern bir spor köyü kuracağız.

 

BÜYÜKŞEHİR İLE ORTAK ÇALIŞMALAR

Büyükşehir belediyemizle ortaklaşa askeri alandaki millet bahçesinde gençlik kampı, izcilik kampı gibi tesisleri hayata geçireceğiz. Gençlerimiz için önemsediğimiz ve üzerinde durduğumuz diğer bir konuda işsizlik konusu olacak. Belediye bünyesinde İstihdam Masası kuracağız. Profesyonel ve uzman ekibimizle işçiyle işveren arsında köprü olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.