GEBZE YENİDEN REFAH PARTİSİ GEBZE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ MURAT ŞEKER'E ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Gebze 17.04.2019 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3300+ kez okundu.
 

GEBZE YENİDEN REFAH PARTİSİ GEBZE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ MURAT ŞEKER'E ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Gebze ilçe kongresinin yapılmasının ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih ERBAKAN’ın katıldığı kongrede coşku heyecanla gerçekleşti.
Kongrelerin ardından hızlı bir şekilde meydana inen Yeniden Refah Partisi  Gebze İlçe Teşkilatı, Başkan Engin KILIÇ başkanlığında bir heyetle İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker  makamında ziyaret etti.Ziyarette ;Ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız,köklü kurumlarımızın başında gelmektedir. Emniyet teşkilatımız milletimizi bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakar ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır Devletimizin öncelikli görevi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmektir.   Bu doğrultuda Vatan toprağımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktankaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın. Kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftasını kutluyoruz dedi. Emniyet Müdürü Murat Şeker“ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; sorunların çözümü için toplumun bütün paydaşları elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. “
Gebze ilçe kongresinin yapılmasının ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih ERBAKAN’ın katıldığı kongrede coşku heyecanla gerçekleşti.

Kongrelerin ardından hızlı bir şekilde meydana inen Yeniden Refah Partisi  Gebze İlçe Teşkilatı, Başkan Engin KILIÇ başkanlığında bir heyetle İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker  makamında ziyaret etti.Ziyarette ;Ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız,köklü kurumlarımızın başında gelmektedir. Emniyet teşkilatımız milletimizi bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakar ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır Devletimizin öncelikli görevi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmektir.

 

Bu doğrultuda Vatan toprağımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktankaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın. Kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftasını kutluyoruz dedi. Emniyet Müdürü Murat Şeker“ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; sorunların çözümü için toplumun bütün paydaşları elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.