Gebze Verem Savaş Dispanseri Dökülüyor

Özel Haber 16.01.2020 - 12:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3714+ kez okundu.
 

Gebze Verem Savaş Dispanseri Dökülüyor

Gebze Verem Savaş Dispanseri Dökülüyor
  ÖZEL HABER   Gebze gibi nüfusu 500 bine yakın bir kentin hatta Gebze dışında Darıca,Çayırova ve Dilovası'na da hizmet veren, Gebze verem savaş dispanserinin içi adeta dökülüyor.   Gebze verem savş dispanserinin merdivenlerinden başlayarak içerisinde  duvarlardaki boyaların kabardığı gözle görünür bir şekilde oluşu binanın bakımsız hali  dikkatlerden kaçmadı.   Böylesine önemli bir kurumun her anlamda bakımlı ve steril olması gerektiği yerde içerde bir diğer eksikliğinde ellerin temizlenmesi için bulunması gereken dezenfekte (alkol) ilacının bulunmamasıda ayrı bir sorun olduğunu buradan yetkililere duyurmak isteriz.
Gebze Verem Savaş Dispanseri Dökülüyor

 

ÖZEL HABER

 

Gebze gibi nüfusu 500 bine yakın bir kentin hatta Gebze dışında Darıca,Çayırova ve Dilovası'na da hizmet veren, Gebze verem savaş dispanserinin içi adeta dökülüyor.

 

Gebze verem savş dispanserinin merdivenlerinden başlayarak içerisinde  duvarlardaki boyaların kabardığı gözle görünür bir şekilde oluşu binanın bakımsız hali  dikkatlerden kaçmadı.

 

Böylesine önemli bir kurumun her anlamda bakımlı ve steril olması gerektiği yerde içerde bir diğer eksikliğinde ellerin temizlenmesi için bulunması gereken dezenfekte (alkol) ilacının bulunmamasıda ayrı bir sorun olduğunu buradan yetkililere duyurmak isteriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.