GEBZE SAADET SUÇLUYU ARIYOR!

Siyaset 08.07.2020 - 11:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1874+ kez okundu.
 

GEBZE SAADET SUÇLUYU ARIYOR!

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu toplantısını ilçe binasında İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirdi.
Yoğun bir gündemle gerçekleştirilen toplantının Açılış konuşmasında İlçe başkanı Türel; Bugün geldiğimiz bu noktada görüyoruz ki bizlerin Gebze’nin il olması konusunda verdiğimiz mücadele de ne kadar haklı olduğumuz bir kez daha ortaya çıkmıştır. Geçtiğimiz hafta gördük ki İsu Gebze de yaşanan su kesintisinin suçunu 1999 yılında yapılan bir boruya yükleyerek işin içinden sıyrılmak istemektedir, ama burada kendilerini de ele veriyorlar demek ki Gebze de altyapı çalışması yapılması için boruların patlaması beklenmektedir buradan bunu anlıyoruz uzun yıllar önce yapılan alt yapı konusunda iyileştirme yapılmamasının suçlusu kim bunu sormak isteriz.    Gebze’nin sorunu sadece kesilen sular değil bunu herkes biliyor maalesef Gebze de ciddi bir yağış olduğunda yollarımız ve özellikle köprü altları kullanılamaz hale geliyor bir felaket yaşanmadan yetkililerin gerekli önlemleri almaya davet ediyoruz.   Ayrıca devletin üst kademesinden Bakan Sayın Varank İstanbul’dan bir fotoğraf paylaşarak 2020 göndermesi yapmış fakat kendi partilerinin yönetimin de bulunan Gebze’yi görmezden gelmiştir. Gebze artık hak ettiği hizmete ve çalışmalara ilçe olarak yetişememektedir Gebze en kısa sürede Büyük Şehir İl olmalı ki hak ettiği çalışmalara kısa sürede ulaşa bilsin.    
Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu toplantısını ilçe binasında İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirdi.

Yoğun bir gündemle gerçekleştirilen toplantının Açılış konuşmasında İlçe başkanı Türel; Bugün geldiğimiz bu noktada görüyoruz ki bizlerin Gebze’nin il olması konusunda verdiğimiz mücadele de ne kadar haklı olduğumuz bir kez daha ortaya çıkmıştır. Geçtiğimiz hafta gördük ki İsu Gebze de yaşanan su kesintisinin suçunu 1999 yılında yapılan bir boruya yükleyerek işin içinden sıyrılmak istemektedir, ama burada kendilerini de ele veriyorlar demek ki Gebze de altyapı çalışması yapılması için boruların patlaması beklenmektedir buradan bunu anlıyoruz uzun yıllar önce yapılan alt yapı konusunda iyileştirme yapılmamasının suçlusu kim bunu sormak isteriz.

 

 Gebze’nin sorunu sadece kesilen sular değil bunu herkes biliyor maalesef Gebze de ciddi bir yağış olduğunda yollarımız ve özellikle köprü altları kullanılamaz hale geliyor bir felaket yaşanmadan yetkililerin gerekli önlemleri almaya davet ediyoruz.

 

Ayrıca devletin üst kademesinden Bakan Sayın Varank İstanbul’dan bir fotoğraf paylaşarak 2020 göndermesi yapmış fakat kendi partilerinin yönetimin de bulunan Gebze’yi görmezden gelmiştir. Gebze artık hak ettiği hizmete ve çalışmalara ilçe olarak yetişememektedir Gebze en kısa sürede Büyük Şehir İl olmalı ki hak ettiği çalışmalara kısa sürede ulaşa bilsin.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.