gebze hava tahmini gebze kar yağışı darıca hava tahmini çayırova hava tahmini beylikbağı hava tahmini yakup kara hava tahminci

Gündem 13.01.2021 - 17:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2702+ kez okundu.
 

gebze hava tahmini gebze kar yağışı darıca hava tahmini çayırova hava tahmini beylikbağı hava tahmini yakup kara hava tahminci

Beyaz rahmet geldi kapımıza dayandı.
   HAVA TAHMİNCİSİ  YAKUP KARA'nın Gazetemize Düzenli olarak gönderdiği hava tahmin yazısında bugünkü bölgemiz için yapmış olduğu tahmin yazısı şu şekilde      Beyaz rahmet geldi kapımıza dayandı.     Kar yağışı Marmara bölgesinde nerelerde etkili olacak nerelerde örtü olacak biriken kar miktarı ne olur ve özel olarak ilçemiz Gebze'nin durumu nedir bu sistemde Sıcaklıklar yarın perşembe  öğle saatlerinden itibaren düşüşe geçiyor.   Kar yağışının gece saatlerinden itibaren Marmara genelinde etkili olmaya başlayacağı görünüyor. Yağışlar boğaz hattı ve Doğusunda daha etkin görünüyor. Çanakkale,Bursa,Yalova ve Balıkesir çevrelerinde yağışların yoğun olması bekleniliyor ciddi birikim yapacak şekilde.    Gebze İlçemizde ise beklenen koşullar şu yönde yarın gece saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının Cuma öğlen  11 sularında ara vermesi bekleniliyor bu yağışların 1-5 cm arası bir birikim yapması muhtemel!       Yakup Kara : ''Cuma öğlen saatlerinde ara veren yağışlar Cumartesi gece tekrar geliyor deniz etkisi dediğimiz durum yağışlara ilave olarak daha yoğun  görülmeye başlayacak Pazartesi gününe kadar aralıklarla  devam edecek bu süreçte kar birikiminin 5-15 cm olmasını bekliyorum''dedi. Deniz etkisi kar yağışı nedir ?   Deniz etkisiyle oluşan yağışlar, soğuk hava kütlesinin sıcak denizler üzerinden geçerken ısınması ve deniz üzerindeki buharlaşma sonucu nem kazanmasıyla oluşan bir tür kararsızlık yağışlarıdır. Bu yağışların tamamının, oluştuğu bölgede bulunan deniz yada gölün varlığı sayesinde gelişmesi gerekir.    
Beyaz rahmet geldi kapımıza dayandı.

   HAVA TAHMİNCİSİ  YAKUP KARA'nın Gazetemize Düzenli olarak gönderdiği hava tahmin yazısında bugünkü bölgemiz için yapmış olduğu tahmin yazısı şu şekilde 

    Beyaz rahmet geldi kapımıza dayandı.

 

  Kar yağışı Marmara bölgesinde nerelerde etkili olacak nerelerde örtü olacak biriken kar miktarı ne olur ve özel olarak ilçemiz Gebze'nin durumu nedir bu sistemde Sıcaklıklar yarın perşembe  öğle saatlerinden itibaren düşüşe geçiyor.

  Kar yağışının gece saatlerinden itibaren Marmara genelinde etkili olmaya başlayacağı görünüyor.

Yağışlar boğaz hattı ve Doğusunda daha etkin görünüyor.

Çanakkale,Bursa,Yalova ve Balıkesir çevrelerinde yağışların yoğun olması bekleniliyor ciddi birikim yapacak şekilde.

 

 Gebze İlçemizde ise beklenen koşullar şu yönde yarın gece saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının Cuma öğlen  11 sularında ara vermesi bekleniliyor bu yağışların 1-5 cm arası bir birikim yapması muhtemel!

 

    Yakup Kara : ''Cuma öğlen saatlerinde ara veren yağışlar Cumartesi gece tekrar geliyor deniz etkisi dediğimiz durum yağışlara ilave olarak daha yoğun  görülmeye başlayacak Pazartesi gününe kadar aralıklarla  devam edecek bu süreçte kar birikiminin 5-15 cm olmasını bekliyorum''dedi.

Deniz etkisi kar yağışı nedir ?

  Deniz etkisiyle oluşan yağışlar, soğuk hava kütlesinin sıcak denizler üzerinden geçerken ısınması ve deniz üzerindeki buharlaşma sonucu nem kazanmasıyla oluşan bir tür kararsızlık yağışlarıdır. Bu yağışların tamamının, oluştuğu bölgede bulunan deniz yada gölün varlığı sayesinde gelişmesi gerekir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.