GEBZE-HAREM ESNAFI DERTLİ

Gündem 26.03.2020 - 13:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3514+ kez okundu.
 

GEBZE-HAREM ESNAFI DERTLİ

GEBZE'NİN SESİ GAZETESİ ÖZEL HABER: Türkiye'de belkide en çilekeş söför esnafı Efsane hat; ''Gebze-Harem hattında çalışan şöförlerdir''. Geçtiğimiz günlerde #conavirüs nedeniyle dolmuşlardaki insan kalabalıkları artık anormal olmaya başladığı için haber olan minübüs hattında çalışan söförler,haklarında çıkan  haberler sonrası bazı söför arkadaşlarına kesilen ceza ve araçlarının çoğunun duraklarda kalması iş yapamamaları üzerine gazetemize bir açıklama gönderdiler.   Açıklamada : Gebze Harem Hattı İlk ne zaman sefere başladı?   Biz Gebze haremciler her daim devletimizin yanında olmaktan onur duyuyoruz. Benim patronumun 4 tane aracı var hepsi yatıyor. 1 Haftadir 100den fazla aracimiz yoldan çekildi, aç kaliriz, susuz kaliriz, ama vatansiz kalamayiz. Çıkan pakette; esnafın ödemeleri dondu, ertelendi fakat bizim elektrik, su, kira ,dogalgaz faturamiz nasıl ödenecek ? işçi kesimi için bu paket varmı ben gida sektorunde tecrubeliyim senelerce yoneticilik yaptim, fakat virus dolayısıyla iş alımlari durdu, madur olan sadece dolmuscular değil taksiciler, servisciler, otobüslerin mazot ve şoför giderlerini İmamoğlu; karsilicaz diye duyuru yaptı. 'ne kadar doğruysa? peki her seçim Cumhur ittifakıni gönülden destekleyen bu esnaf ne olacak? devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz denildi.

GEBZE'NİN SESİ GAZETESİ ÖZEL HABER:

Türkiye'de belkide en çilekeş söför esnafı Efsane hat; ''Gebze-Harem hattında çalışan şöförlerdir''.

Geçtiğimiz günlerde #conavirüs nedeniyle dolmuşlardaki insan kalabalıkları artık anormal olmaya başladığı için haber olan minübüs hattında çalışan söförler,haklarında çıkan  haberler sonrası bazı söför arkadaşlarına kesilen ceza ve araçlarının çoğunun duraklarda kalması iş yapamamaları üzerine gazetemize bir açıklama gönderdiler.

 

Açıklamada :

Gebze Harem Hattı İlk ne zaman sefere başladı?

 

Biz Gebze haremciler her daim devletimizin yanında olmaktan onur duyuyoruz.

Benim patronumun 4 tane aracı var hepsi yatıyor. 1 Haftadir 100den fazla aracimiz yoldan çekildi, aç kaliriz, susuz kaliriz, ama vatansiz kalamayiz.

Çıkan pakette; esnafın ödemeleri dondu, ertelendi fakat bizim elektrik, su, kira ,dogalgaz faturamiz nasıl ödenecek ? işçi kesimi için bu paket varmı ben gida sektorunde tecrubeliyim senelerce yoneticilik yaptim, fakat virus dolayısıyla iş alımlari durdu, madur olan sadece dolmuscular değil taksiciler, servisciler, otobüslerin mazot ve şoför giderlerini İmamoğlu; karsilicaz diye duyuru yaptı. 'ne kadar doğruysa? peki her seçim Cumhur ittifakıni gönülden destekleyen bu esnaf ne olacak? devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.