GEBZE GAZETECİLER CEMİYETİ İFTARDA BULUŞTU

Gebze 12.05.2019 - 00:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2531+ kez okundu.
 

GEBZE GAZETECİLER CEMİYETİ İFTARDA BULUŞTU

TGF ilk iftarı Gebze’deki meslektaşlarıyla açtı
  Türkiye Gazeteciler Federasyonu, ilk bölgesel iftar etkinliğini Gebze’de gerçekleştirdi. Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde Eskihisar Kale altı tesislerinde yapılan etkinliğe TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkanvekili İbrahim Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları Sezai Matur ve Kemal Kapaklı, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Genel Sayman Derya Akbıyık, Denetim Kurulu Üyesi Erol Tayhan, Basın Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gürol, ASGD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Aydoğdu, İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oğuzhan Bayrak, Başkan Vekili Murat Çaltepe, Bursa, Sakarya, Kocaeli,  Zonguldak, Düzce, İstanbul Anadolu Yakası ve Gebze bölgesinden 100’e yakın gazeteci katıldı.  GEBZE TGF YOLUNDA Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, katılan misafirlere teşekkür ederken, “Cemiyetimiz Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinden 60’a yakın üyemizden oluşmakta ve aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir. TGF’ye yaptığımız üyelik başvurusunun kabul edilmesi temennisiyle teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun da yaptığı konuşmada, “TGF yönetimi olarak ilk toplantımızı Gebze’de yapmıştık, ilk iftar etkinliğinin de Gebze’de olmasından mutluluk duyuyoruz. Gebze TGF’ye, TGF de Gebze’ye güç katacaktır” dedi.  TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca da yaptığı konuşmada, Gebze’nin üyelik başvurusunun 18-21 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da yapılacak başkanlar konseyi toplantısında görüşüleceğini söyleyerek müjde verdi. Gebzeli gazeteciler, Karaca’nın bu sözünü alkışladılar. ANADOLU BASINININ YANINDAYIZ Başkan Karaca, TGF olarak Anadolu basınının her zaman yanında olduklarını ve her platformda çözümü için gerekenleri yaptıklarını belirterek, Anadolu basınının son dönemde zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Başkan Karaca, basının hem sorunları hem de sorumlulukları olduğunu da vurgulayarak, bu konuda herkese büyük görevler düştüğünü sözlerine ekledi. ASGD Genel Başkan yardımcısı Ömer Aydoğdu da TGF’nin Anadolu Reklam Ajansı projesi hakkında Gebzeli gazetecilere bilgi verdi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun iftar etkinlikleri önümüzdeki hafta Adana, Aydın ve Tokat’ta devam edecek. 18-21 Mayıs tarihleri arasında ise Bursa’da 58’inci Başkanlar Konseyi toplantısı gerçekleştirilecek. BÜYÜKGÖZ VE ÇİLER'E TEŞEKKÜR TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ahmet Oğuz, etkinliğe katkı sağlayan Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'e de teşekkür ettiler. p> HABER:Leven ALTUN
TGF ilk iftarı Gebze’deki meslektaşlarıyla açtı

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu, ilk bölgesel iftar etkinliğini Gebze’de gerçekleştirdi. Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde Eskihisar Kale altı tesislerinde yapılan etkinliğe TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkanvekili İbrahim Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları Sezai Matur ve Kemal Kapaklı, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Genel Sayman Derya Akbıyık, Denetim Kurulu Üyesi Erol Tayhan, Basın Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gürol, ASGD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Aydoğdu, İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oğuzhan Bayrak, Başkan Vekili Murat Çaltepe, Bursa, Sakarya, Kocaeli,  Zonguldak, Düzce, İstanbul Anadolu Yakası ve Gebze bölgesinden 100’e yakın gazeteci katıldı. 

GEBZE TGF YOLUNDA
Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, katılan misafirlere teşekkür ederken, “Cemiyetimiz Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinden 60’a yakın üyemizden oluşmakta ve aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir. TGF’ye yaptığımız üyelik başvurusunun kabul edilmesi temennisiyle teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun da yaptığı konuşmada, “TGF yönetimi olarak ilk toplantımızı Gebze’de yapmıştık, ilk iftar etkinliğinin de Gebze’de olmasından mutluluk duyuyoruz. Gebze TGF’ye, TGF de Gebze’ye güç katacaktır” dedi. 
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca da yaptığı konuşmada, Gebze’nin üyelik başvurusunun 18-21 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da yapılacak başkanlar konseyi toplantısında görüşüleceğini söyleyerek müjde verdi. Gebzeli gazeteciler, Karaca’nın bu sözünü alkışladılar.

ANADOLU BASINININ YANINDAYIZ


Başkan Karaca, TGF olarak Anadolu basınının her zaman yanında olduklarını ve her platformda çözümü için gerekenleri yaptıklarını belirterek, Anadolu basınının son dönemde zor bir süreçten geçtiğini söyledi.
Başkan Karaca, basının hem sorunları hem de sorumlulukları olduğunu da vurgulayarak, bu konuda herkese büyük görevler düştüğünü sözlerine ekledi.
ASGD Genel Başkan yardımcısı Ömer Aydoğdu da TGF’nin Anadolu Reklam Ajansı projesi hakkında Gebzeli gazetecilere bilgi verdi.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun iftar etkinlikleri önümüzdeki hafta Adana, Aydın ve Tokat’ta devam edecek.
18-21 Mayıs tarihleri arasında ise Bursa’da 58’inci Başkanlar Konseyi toplantısı gerçekleştirilecek.

BÜYÜKGÖZ VE ÇİLER'E TEŞEKKÜR TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ahmet Oğuz, etkinliğe katkı sağlayan Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'e de teşekkür ettiler. p>

HABER:Leven ALTUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.