Gebze Fikri Altıokka Caddesi’nde üstyapı çalışması yapılıyor.

41 Kocaeli 28.08.2021 - 16:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3286+ kez okundu.
 

Gebze Fikri Altıokka Caddesi’nde üstyapı çalışması yapılıyor.

Gebze Fikri Altıokka Caddesi’nde, Büyükşehir ekipler tarafından üstyapı çalışması gerçekleştiriliyor.
Gebze bölgesinde ulaşımı daha konforlu hale getirmeyi amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Gebze ilçe sınırında kalan Fikri Altıokka Caddesi’nde üstyapı çalışması gerçekleştiriyor.   PMT VE BİNDER ASFALT SERİLDİ Fikri Altıokka Caddesi’nde, doğal nedenlerden dolayı bozulan yollarda çalışma yapılıyor. İş dahilinde şimdiye kadar 4 bin 650 ton PMT ve 2 bin 300 ton binder asfalt serildi.   KALDIRIM İMALATI YAPILIYOR Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri şuan caddede kaldırım imalatları gerçekleştiriyor. Caddede toplamda 4 bin metrekare kaldırım imalatı yapılacak. Ayrıca kaldırım imalatı öncesinde elektrik hattı da döşeniyor.
Gebze Fikri Altıokka Caddesi’nde, Büyükşehir ekipler tarafından üstyapı çalışması gerçekleştiriliyor.

Gebze bölgesinde ulaşımı daha konforlu hale getirmeyi amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Gebze ilçe sınırında kalan Fikri Altıokka Caddesi’nde üstyapı çalışması gerçekleştiriyor.

 

PMT VE BİNDER ASFALT SERİLDİ

Fikri Altıokka Caddesi’nde, doğal nedenlerden dolayı bozulan yollarda çalışma yapılıyor. İş dahilinde şimdiye kadar 4 bin 650 ton PMT ve 2 bin 300 ton binder asfalt serildi.

 

KALDIRIM İMALATI YAPILIYOR

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri şuan caddede kaldırım imalatları gerçekleştiriyor. Caddede toplamda 4 bin metrekare kaldırım imalatı yapılacak. Ayrıca kaldırım imalatı öncesinde elektrik hattı da döşeniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.