Gebze'den yangın bölgesine yardım

Gebze 02.08.2021 - 09:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3478+ kez okundu.
 

Gebze'den yangın bölgesine yardım

Akdeniz bölgesini etkisi altına alan orman yangınlarıyla mücadele aralıksız devam ediyor.
Gebze Belediyesi'nden yangınla mücadeleye destek. Akdeniz bölgesini etkisi altına alan orman yangınlarıyla mücadele aralıksız devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ve vatandaşların katılımıyla devam eden mücadeleye Gebze'den de destek geldi. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren bir su tankeri ve bir adet arazöz Antalya'ya doğru yola çıktı. Yangınla mücadelede kullanılacak araçları belediye başkan yardımcısı Selamet Güner ve ilgili birim müdürleri Antalya'ya doğru yolcu etti.  
Akdeniz bölgesini etkisi altına alan orman yangınlarıyla mücadele aralıksız devam ediyor.

Gebze Belediyesi'nden yangınla mücadeleye destek.

Akdeniz bölgesini etkisi altına alan orman yangınlarıyla mücadele aralıksız devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ve vatandaşların katılımıyla devam eden mücadeleye Gebze'den de destek geldi. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren bir su tankeri ve bir adet arazöz Antalya'ya doğru yola çıktı. Yangınla mücadelede kullanılacak araçları belediye başkan yardımcısı Selamet Güner ve ilgili birim müdürleri Antalya'ya doğru yolcu etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.