Gebze'deki Sapık Serbest Kaldı

Gebze 24.12.2019 - 10:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2253+ kez okundu.
 

Gebze'deki Sapık Serbest Kaldı

Kocaeli'de küçük yaştaki çocuklara tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan C.K. serbest bırakılırken, kararı öğrenen mahalle sakinleri C.K.'nin evinin önünde toplanıp duruma tepki gösterdi.
Gebze İnönü Mahallesi’nde oturan 2 çocuk babası C.K., iddiaya göre bir erkek çocuğa iş yerinde tacizde bulundu. Dün adliyeye sevk edilen C.K., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Olayın mahallede duyulmasının ardından 3 kız çocuğu da ailelerine C.K.'nin tacizine uğradıklarını söyledi. Ailelerin şikayeti üzerine yeniden gözaltına alınan C.K., tekrar adliyeye sevk edildi. C.K. çıkarıldığı mahkemece, bugün yine adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.   MAHALLE HALKI TEPKİLİ   C.K.’nin serbest bırakıldığını öğrenen mahalle sakinleri, bu akşam evinin önünde toplanarak "Mahallede sapık istemiyoruz" diye bağırarak tepki gösterdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, önlem aldı. Mahalleye TOMA da getirilirken toplanan kalabalık, polis yetkilileri ile yapılan görüşmenin ardından dağıldı. Polis, aileyi güvenliği için başka bir yere götürdü. Polis ekipleri, olası olaylara karşı C.K.'nin evinin olduğu sokakta bekledi.   KARARA İTİRAZ ETTİ   Soruşturmayı yürüten savcılığın, C.K.'nin adli kontrolle serbest bırakılması üzerine mahkemenin kararına itiraz ettiği de bildirildi.
Kocaeli'de küçük yaştaki çocuklara tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan C.K. serbest bırakılırken, kararı öğrenen mahalle sakinleri C.K.'nin evinin önünde toplanıp duruma tepki gösterdi.

Gebze İnönü Mahallesi’nde oturan 2 çocuk babası C.K., iddiaya göre bir erkek çocuğa iş yerinde tacizde bulundu. Dün adliyeye sevk edilen C.K., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Olayın mahallede duyulmasının ardından 3 kız çocuğu da ailelerine C.K.'nin tacizine uğradıklarını söyledi. Ailelerin şikayeti üzerine yeniden gözaltına alınan C.K., tekrar adliyeye sevk edildi. C.K. çıkarıldığı mahkemece, bugün yine adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

MAHALLE HALKI TEPKİLİ

 

C.K.’nin serbest bırakıldığını öğrenen mahalle sakinleri, bu akşam evinin önünde toplanarak "Mahallede sapık istemiyoruz" diye bağırarak tepki gösterdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, önlem aldı. Mahalleye TOMA da getirilirken toplanan kalabalık, polis yetkilileri ile yapılan görüşmenin ardından dağıldı. Polis, aileyi güvenliği için başka bir yere götürdü. Polis ekipleri, olası olaylara karşı C.K.'nin evinin olduğu sokakta bekledi.

 

KARARA İTİRAZ ETTİ

 

Soruşturmayı yürüten savcılığın, C.K.'nin adli kontrolle serbest bırakılması üzerine mahkemenin kararına itiraz ettiği de bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.