GEBZE'DE TIR HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

3.Sayfa 11.09.2020 - 10:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1945+ kez okundu.
 

GEBZE'DE TIR HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Gebze'de çaldıkları tırın satmak için şase ve motor numarasını değiştiren 4 kişi, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
 Gebze'de çaldıkları tırın satmak için şase ve motor numarasını değiştiren 4 kişi, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Gebze'de  çaldıkları tırın satmak için şase ve motor numarasını değiştiren 4 kişi, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.   Olay, 6 Eylül tarihinde  Gebze de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, park halindeki bir tır çalındı. Tırın sahibinin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Ekipler tarafından yapılan teknik ve fiziki incelmeler neticesinde tırı çalan şahısların S.Y., D.S., F.H. ve A.G. isimli 4 kişinin çaldığı tespit edildi. Ekipler tarafından İstanbul'da şahısların belirlenen adreslerine operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. KAYNAK: İHA   Operasyon kapsamında yapılan aramalarda şahısların satmak için çaldığı tır ise plakası ve şase numarası değiştirilmiş halde bulundu. Te halinde hareket ettiği belirlenen şahısların götürüldükleri Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan işlemlerinde S.Y.'nin 17 adet, D.S.'nin 14 adet, F.H.'nin 2 adet, A.G.'nin 1 adet oto hırsızlığı ve resmi belgede sahtecilik gibi suçlardan kayıtlarının olduğu belirlendi. Şahıslar emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şüphelilerin 4'ünün de tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verildi.
Gebze'de çaldıkları tırın satmak için şase ve motor numarasını değiştiren 4 kişi, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

 Gebze'de çaldıkları tırın satmak için şase ve motor numarasını değiştiren 4 kişi, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Gebze'de  çaldıkları tırın satmak için şase ve motor numarasını değiştiren 4 kişi, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

 

Olay, 6 Eylül tarihinde  Gebze de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, park halindeki bir tır çalındı. Tırın sahibinin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Ekipler tarafından yapılan teknik ve fiziki incelmeler neticesinde tırı çalan şahısların S.Y., D.S., F.H. ve A.G. isimli 4 kişinin çaldığı tespit edildi. Ekipler tarafından İstanbul'da şahısların belirlenen adreslerine operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA

 

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda şahısların satmak için çaldığı tır ise plakası ve şase numarası değiştirilmiş halde bulundu. Te halinde hareket ettiği belirlenen şahısların götürüldükleri Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan işlemlerinde S.Y.'nin 17 adet, D.S.'nin 14 adet, F.H.'nin 2 adet, A.G.'nin 1 adet oto hırsızlığı ve resmi belgede sahtecilik gibi suçlardan kayıtlarının olduğu belirlendi. Şahıslar emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şüphelilerin 4'ünün de tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.