GEBZE'DE KALDIRIMDA YÜRÜYEMEYEN ANNE'NİN İSYANI

Özel Haber 23.03.2021 - 13:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 6739+ kez okundu.
 

GEBZE'DE KALDIRIMDA YÜRÜYEMEYEN ANNE'NİN İSYANI

Bir okuyucumuzun haberleştirmemiz için bize gönderdiği yazıyı noktasına dahi dokunmadan paylaşıyorum. Devamında Benim yazım var. Düşüncelerimi dile getirdim.
Okuyucumuzun Haber merkezimize gönderdiği Kaldırımlar ile alakalı gönderdiği yazı: Burasi Gebze mustafa paşa Şehit Yilmaz Argon caddesi üzeri Araba galerilerden ve yaya kaldirimina parkedenlerden illallah ettik Az önce okuldan torunumu almaya giderken resimledim Artık illallah ettik kaldırım dururken yürümek için çocuklarla yola iniyoruz ve bu çok tehlikeli Size iletmek istedim Çok teşekkür ederim Mustafa kardeşim Bn iyilik kervanı Mustafa Paşa başkanı Ayşe Kuyucuoglu Gebze . Gebze Şehit Yılmaz Argon caddesinde yürümek meziyet ister.dedi. Gebzenin trafik çilesi malumumuz hemen herkesin dert yandığı ancak kalıcı yada geçici dahi çözmün bulunmadığı kronik vaka haline gelen, ancak belikde hepsinden önemlisi kaldırıma park edilen araçlar yüzünden insanların yürümesi için yapılan kaldırımların araçlar rtarafından işgal edilmesi trafik sorunudan daha önemli.... Zira özellikle çocuk arabası ile sokağa çıkan anne babalar, ufak çocuklar,yaşlılar,engelliler için Kaldırmda yürümek ipte cambazlık yapmak gibi bir hal aldı. Yürümek imkansı. Bahsettiğimiz cadde üzerinde özellkle Galerici esnafının çoğunlukta oması aslında Gebze'nin Gebze dışında çok bütük bir galericiler sitesine ne kadar ihtiyaç duyduğunun göstergesi. Ancak! burada Belediye kadar Galerici esnafı ve kaldırımlara park eden araç sahipleride suçlu! Neden mi? kaldırımların insanlar için yapıldığını buralara araç çelilmmesi gerektiğini idrak etmeleri lazım. Son olarak Yetkili mercilerin bu konuda gereken adımları atarak soruna çözüm bulacaklarını ümidediyoruz. Not:Gebze belediyesi Başkanı ve meclis üyelerinin habersiz bir şekilde şehir genelinde şehrin sorunlarını yerinde görmeleri için sık sık dolaşmaları gerekmektedir.  
Bir okuyucumuzun haberleştirmemiz için bize gönderdiği yazıyı noktasına dahi dokunmadan paylaşıyorum. Devamında Benim yazım var. Düşüncelerimi dile getirdim.

Okuyucumuzun Haber merkezimize gönderdiği Kaldırımlar ile alakalı gönderdiği yazı:

Burasi Gebze mustafa paşa Şehit Yilmaz Argon caddesi üzeri Araba galerilerden ve yaya kaldirimina parkedenlerden illallah ettik

Az önce okuldan torunumu almaya giderken resimledim

Artık illallah ettik kaldırım dururken yürümek için çocuklarla yola iniyoruz ve bu çok tehlikeli

Size iletmek istedim Çok teşekkür ederim Mustafa kardeşim Bn iyilik kervanı Mustafa Paşa başkanı Ayşe Kuyucuoglu Gebze .

Gebze Şehit Yılmaz Argon caddesinde yürümek meziyet ister.dedi.

Gebzenin trafik çilesi malumumuz hemen herkesin dert yandığı ancak kalıcı yada geçici dahi çözmün bulunmadığı kronik vaka haline gelen, ancak belikde hepsinden önemlisi kaldırıma park edilen araçlar yüzünden insanların yürümesi için yapılan kaldırımların araçlar rtarafından işgal edilmesi trafik sorunudan daha önemli....

Zira özellikle çocuk arabası ile sokağa çıkan anne babalar, ufak çocuklar,yaşlılar,engelliler için Kaldırmda yürümek ipte cambazlık yapmak gibi bir hal aldı. Yürümek imkansı.

Bahsettiğimiz cadde üzerinde özellkle Galerici esnafının çoğunlukta oması aslında Gebze'nin Gebze dışında çok bütük bir galericiler sitesine ne kadar ihtiyaç duyduğunun göstergesi.

Ancak! burada Belediye kadar Galerici esnafı ve kaldırımlara park eden araç sahipleride suçlu! Neden mi? kaldırımların insanlar için yapıldığını buralara araç çelilmmesi gerektiğini idrak etmeleri lazım.

Son olarak Yetkili mercilerin bu konuda gereken adımları atarak soruna çözüm bulacaklarını ümidediyoruz.

Not:Gebze belediyesi Başkanı ve meclis üyelerinin habersiz bir şekilde şehir genelinde şehrin sorunlarını yerinde görmeleri için sık sık dolaşmaları gerekmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.