Gebze'de Cumhur ittifakı Bülent Özdemir ile çok daha güçlü olacak.

Siyaset 16.09.2021 - 10:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2190+ kez okundu.
 

Gebze'de Cumhur ittifakı Bülent Özdemir ile çok daha güçlü olacak.

Milliyetçi Harekat Partisi Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, yönetimi ve Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti.
Milliyetçi Harekat Partisi Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, yönetimi ve Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yeni atanan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. CUMHUR İTTİFAKI BİR SEVDANIN ADIDIR Başkan Büyükgöz,” Bu gün yapmış oldukları nezaket ziyaretinden dolayı öncelikle kendilerine teşekkür ediyorum. Bu gün bu ziyarette karşılıklı istişarelerde bulunacağız. Cumhur İttifakı laf üzerine kurulmuş bir ittifak değil, bu memleketin devleti ebet müddet hedefini, sağlam bir şekilde tesisi etmek için, vatan duygusu, millet duygusuyla perçinlenmiş bir sevdanın adıdır. Dolayısıyla bu ittifakı en güzel şekilde yaşatarak sahada da seçmenle bu duyguları buluşturup faaliyetlerimizi, hizmetlerimizi bu çerçevede yürüteceğiz. El birliğiyle Gebze halkına ortak akıl çerçevesinde hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı. BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir yaptığı açıklamada, “Başkanımıza öncelikle bu yoğun temposunda bizlere vakit ayırdığı için teşekkür ediyoruz. Bizde ittifak paydaşı olarak bugün yönetimimizi başkanımızla tanıştırmaya bir takım istişareler yapmaya geldik. İnşallah Cumhur İttifakı olarak Gebze kentinde yaşayan insanlara en iyi şekilde hizmet etmek için ortak akıl, ortak mutabakatta buluşup başkanımızla istişareli bir şekilde birbirine entegre bir şekilde çalışacağız” dedi. Yapılan istişareler sonunda ziyaret birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.   
Milliyetçi Harekat Partisi Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, yönetimi ve Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Harekat Partisi Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, yönetimi ve Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yeni atanan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

CUMHUR İTTİFAKI BİR SEVDANIN ADIDIR

Başkan Büyükgöz,” Bu gün yapmış oldukları nezaket ziyaretinden dolayı öncelikle kendilerine teşekkür ediyorum. Bu gün bu ziyarette karşılıklı istişarelerde bulunacağız. Cumhur İttifakı laf üzerine kurulmuş bir ittifak değil, bu memleketin devleti ebet müddet hedefini, sağlam bir şekilde tesisi etmek için, vatan duygusu, millet duygusuyla perçinlenmiş bir sevdanın adıdır. Dolayısıyla bu ittifakı en güzel şekilde yaşatarak sahada da seçmenle bu duyguları buluşturup faaliyetlerimizi, hizmetlerimizi bu çerçevede yürüteceğiz. El birliğiyle Gebze halkına ortak akıl çerçevesinde hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir yaptığı açıklamada, “Başkanımıza öncelikle bu yoğun temposunda bizlere vakit ayırdığı için teşekkür ediyoruz. Bizde ittifak paydaşı olarak bugün yönetimimizi başkanımızla tanıştırmaya bir takım istişareler yapmaya geldik. İnşallah Cumhur İttifakı olarak Gebze kentinde yaşayan insanlara en iyi şekilde hizmet etmek için ortak akıl, ortak mutabakatta buluşup başkanımızla istişareli bir şekilde birbirine entegre bir şekilde çalışacağız” dedi. Yapılan istişareler sonunda ziyaret birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.