Gebze'de bisiklet dağıtım töreni düzenlendi

Gebze 14.07.2021 - 15:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2642+ kez okundu.
 

Gebze'de bisiklet dağıtım töreni düzenlendi

Gebze Belediyesi’nin katkıları Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Gebze Sosyal Hizmetler Müdürlüğü işbirliğinde bisiklet dağıtım töreni düzenlendi. Törende, denetimli serbestlik infazlarını iyi halli tamamlayan gençlere bisiklet hediye edildi.
Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik, bisiklet dağıtım törenine katıldı. Gebze Belediyesi’nin katkıları Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Gebze Sosyal Hizmetler Müdürlüğü işbirliğinde bisiklet dağıtım töreni düzenlendi.   GTO toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Başsavcısı Erdal Kuruçay, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, ilçe protokolünün katılım gösterdiği törende, denetimli serbestlik infazlarını iyi halli tamamlayan gençlere bisiklet hediye edildi.   Törende kısa bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “İyi ve topluma faydalı bir birey olmak için çaba harcayan gençlerimizi ödüllendirmeye çalışıyoruz. Gençlerimize katkı sunmak için böylesi çalışmalar yapılıyor. Sizlerin, olumlu gençlerimizin destekçisiyiz.   Bu tören de bunun ufak bir nişanesi. Programa katkı sunan belediyemize ve diğer tüm paydaş kurum temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Gençlerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum” dedi.   Törende bir konuşma yapan Gebze Başsavcısı Erdal Kuruçay da, “Gençlerimize iyilik, doğruluk adına sahip çıkmalı ve destek olmalıyız. Sayın Kaymakamımıza ve Sayın belediye başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Siz değerli gençlerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Gebze Belediyesi’nin katkıları Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Gebze Sosyal Hizmetler Müdürlüğü işbirliğinde bisiklet dağıtım töreni düzenlendi. Törende, denetimli serbestlik infazlarını iyi halli tamamlayan gençlere bisiklet hediye edildi.

Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik, bisiklet dağıtım törenine katıldı. Gebze Belediyesi’nin katkıları Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Gebze Sosyal Hizmetler Müdürlüğü işbirliğinde bisiklet dağıtım töreni düzenlendi.

 

GTO toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Başsavcısı Erdal Kuruçay, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, ilçe protokolünün katılım gösterdiği törende, denetimli serbestlik infazlarını iyi halli tamamlayan gençlere bisiklet hediye edildi.

 

Törende kısa bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “İyi ve topluma faydalı bir birey olmak için çaba harcayan gençlerimizi ödüllendirmeye çalışıyoruz. Gençlerimize katkı sunmak için böylesi çalışmalar yapılıyor. Sizlerin, olumlu gençlerimizin destekçisiyiz.

 

Bu tören de bunun ufak bir nişanesi. Programa katkı sunan belediyemize ve diğer tüm paydaş kurum temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Gençlerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum” dedi.

 

Törende bir konuşma yapan Gebze Başsavcısı Erdal Kuruçay da, “Gençlerimize iyilik, doğruluk adına sahip çıkmalı ve destek olmalıyız. Sayın Kaymakamımıza ve Sayın belediye başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Siz değerli gençlerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.