GEBZE BELEDİYESİNDEN KURBAN SATIŞI İLE ALAKALI DUYURU!

Gebze 06.07.2020 - 17:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3112+ kez okundu.
 

GEBZE BELEDİYESİNDEN KURBAN SATIŞI İLE ALAKALI DUYURU!

Belediyeden Kurban Duyurusu   Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından kurban kesimi işi yapacak işletmelere yönelik duyuru yapıldı.   İlgili müdürlük tarafından ilan edilen duyuruda: “Kurban kesimi işi yapacak işletmelerin Covid 19 (Korona virüs) ile mücadele kapsamında 10 Temmuz Cuma günü mesai bitimi saatine kadar belediyeye dilekçeyle başvuru yapmaları gerektiği, daha sonra yapılacak başvuruların dikkate alınmayacağı” bildirildi. 

Belediyeden Kurban Duyurusu

 

Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından kurban kesimi işi yapacak işletmelere yönelik duyuru yapıldı.

 

İlgili müdürlük tarafından ilan edilen duyuruda: “Kurban kesimi işi yapacak işletmelerin Covid 19 (Korona virüs) ile mücadele kapsamında 10 Temmuz Cuma günü mesai bitimi saatine kadar belediyeye dilekçeyle başvuru yapmaları gerektiği, daha sonra yapılacak başvuruların dikkate alınmayacağı” bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.