GEBZE BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİBİNİN YANINDA!

Gebze 12.01.2019 - 17:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3320+ kez okundu.
 

GEBZE BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİBİNİN YANINDA!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 2018 yılında ihtiyaç sahibi Gebzelilere, farklı kalemlerde yardımda bulunuldu.
Gebze Belediyesi her sene olduğu gibi 2018 yılında da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oldu. Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda 2018 yılında ihtiyaç sahibi Gebzelilere ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunuldu. 2018 yılında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 7 bin 915 kişiye gıda, 1550 çocuk bezi, 130 hasta yatağı, 32 yangın yardımı, 463 kişiye okul kıyafeti-kırtasiye malzemesi ve 721 kişiye kıyafet yardımında bulundu. BAŞVURULAR İLGİLİ MÜDÜRÜLÜĞE İhtiyaç sahibi vatandaşların Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarından faydalanabilmeleri için; ihtiyaç sahibi belgesi, kimlik fotokopisi ve varsa engelli raporu ile ilgili müdürlüğe başvurmaları gerekiyor. Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında titizlikle durulduğunun altını çizen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, imkanlar doğrultusunda ilgili yardımların 2019’da da devam edeceğini bildirdi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 2018 yılında ihtiyaç sahibi Gebzelilere, farklı kalemlerde yardımda bulunuldu.

Gebze Belediyesi her sene olduğu gibi 2018 yılında da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oldu. Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda 2018 yılında ihtiyaç sahibi Gebzelilere ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunuldu. 2018 yılında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 7 bin 915 kişiye gıda, 1550 çocuk bezi, 130 hasta yatağı, 32 yangın yardımı, 463 kişiye okul kıyafeti-kırtasiye malzemesi ve 721 kişiye kıyafet yardımında bulundu.

BAŞVURULAR İLGİLİ MÜDÜRÜLÜĞE

İhtiyaç sahibi vatandaşların Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarından faydalanabilmeleri için; ihtiyaç sahibi belgesi, kimlik fotokopisi ve varsa engelli raporu ile ilgili müdürlüğe başvurmaları gerekiyor. Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında titizlikle durulduğunun altını çizen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, imkanlar doğrultusunda ilgili yardımların 2019’da da devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.