Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz Mearlıkları Ziyaret etti

Gebze 30.07.2020 - 22:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1854+ kez okundu.
 

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz Mearlıkları Ziyaret etti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Arife günü; belediye çalışanlarıyla bayramlaştı, Gebze Şehitliğini ve merkez mezarlığını ziyaret etti.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Arife günü Gebze şehitliği ve mezarlıkları ziyaret etti. İlk olarak Gebze Belediyesi personelleriyle arife günü mesai bitimine doğru bayramlaşan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mesai arkadaşlarının Kurban bayramlarını tebrik etti. Belediye çalışanlarına aileleriyle ve sevdikleriyle huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz daha sonra Gebze Şehitliğine geçti. ŞEHİT KABİRLERİNE ÇİÇEK Burada şehit aileleriyle buluşan Başkan Büyükgöz okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından şehit ailelerinin Kurban bayramlarını tebrik etti. Kahraman vatan evlatlarının kabirlerine çiçek bırakarak dua eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, merkez mezarlığını da ziyaret etti. Arife günü sevdiklerinin ve aile büyüklerinin kabirlerini ziyaret eden vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzelilerin Kurban Bayramlarını tebrik etti.  
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Arife günü; belediye çalışanlarıyla bayramlaştı, Gebze Şehitliğini ve merkez mezarlığını ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Arife günü Gebze şehitliği ve mezarlıkları ziyaret etti. İlk olarak Gebze Belediyesi personelleriyle arife günü mesai bitimine doğru bayramlaşan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mesai arkadaşlarının Kurban bayramlarını tebrik etti. Belediye çalışanlarına aileleriyle ve sevdikleriyle huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz daha sonra Gebze Şehitliğine geçti.

ŞEHİT KABİRLERİNE ÇİÇEK

Burada şehit aileleriyle buluşan Başkan Büyükgöz okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından şehit ailelerinin Kurban bayramlarını tebrik etti. Kahraman vatan evlatlarının kabirlerine çiçek bırakarak dua eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, merkez mezarlığını da ziyaret etti. Arife günü sevdiklerinin ve aile büyüklerinin kabirlerini ziyaret eden vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzelilerin Kurban Bayramlarını tebrik etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.