Gebze Arapçeşme 'de cadde üstyapı çalışması yapılıyor

41 Kocaeli 21.08.2021 - 16:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3782+ kez okundu.
 

Gebze Arapçeşme 'de cadde üstyapı çalışması yapılıyor

Altyapı çalışmaları nedeni ile bozulan Gebze Arapçeşme Mahallesi’ndeki Şehit Oktay Kaya Caddesi’nde, üstyapı çalışması gerçekleştiriliyor
Gebze’de vatandaşların yoğun olarak kullandığı Arapçeşme Mahallesi’ndeki Şehit Oktay Kaya Caddesi’nde, Temmuz ayında İSU Genel Müdürlüğü tarafından alt yapı çalışması gerçekleştirilmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de altyapı sonrasında caddede üst yapı çalışmalarına başladı.   TRİMER KAZI YAPILIYOR Başlatılan üstyapı çalışması kapsamında ilk olarak yolda trimer kazı yapılıyor. Daha sonrasında yola binder ve aşınma asfalt tabakaları serilecek. Son olarak da yolun çizgileri çizilerek çalışma tamamlanacak.   GEBZE BÖLGESİNDE YOĞUN ÇALIŞMA Büyükşehir Belediyesi ekipleri Gebze bölgesindeki 4 ilçede hem altyapı hem de üstyapı anlamında hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen çalışmalar ile yol konforu arttırılarak vatandaşların memnuniyeti sağlanıyor.  
Altyapı çalışmaları nedeni ile bozulan Gebze Arapçeşme Mahallesi’ndeki Şehit Oktay Kaya Caddesi’nde, üstyapı çalışması gerçekleştiriliyor

Gebze’de vatandaşların yoğun olarak kullandığı Arapçeşme Mahallesi’ndeki Şehit Oktay Kaya Caddesi’nde, Temmuz ayında İSU Genel Müdürlüğü tarafından alt yapı çalışması gerçekleştirilmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de altyapı sonrasında caddede üst yapı çalışmalarına başladı.

 

TRİMER KAZI YAPILIYOR

Başlatılan üstyapı çalışması kapsamında ilk olarak yolda trimer kazı yapılıyor. Daha sonrasında yola binder ve aşınma asfalt tabakaları serilecek. Son olarak da yolun çizgileri çizilerek çalışma tamamlanacak.

 

GEBZE BÖLGESİNDE YOĞUN ÇALIŞMA

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Gebze bölgesindeki 4 ilçede hem altyapı hem de üstyapı anlamında hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen çalışmalar ile yol konforu arttırılarak vatandaşların memnuniyeti sağlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.