G.Saray, Tuzlaspor'la Eşleşti

41 Spor 06.11.2019 - 18:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2619+ kez okundu.
 

G.Saray, Tuzlaspor'la Eşleşti

Galatasaray'ın, Türkiye Kupası 5. turunda Tuzlaspor ile eşleşmesinin ardından sosyal medyada 500 T capsleri dönmeye başladı.
Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oldu. Fenerbahçe, İstanbulspor ile eşleşirken; son şampiyon Galatasaray'ın rakibi, Tuzlaspor oldu. Beşiktaş ise Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek. FAVORİ CAPS 500T Futbolseverler, sarı-kırmızılı takımın Tuzlaspor ile eşleşmesinin ardından sosyal medyada esprili paylaşımlar yapmaya başladı. En çok ilgi gören caps ise İstanbul'un meşhur otobüs hattı (Tuzla-Cevizlibağ arası) 500T ile ilgili olandı.
Galatasaray'ın, Türkiye Kupası 5. turunda Tuzlaspor ile eşleşmesinin ardından sosyal medyada 500 T capsleri dönmeye başladı.

Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oldu.

Fenerbahçe, İstanbulspor ile eşleşirken; son şampiyon Galatasaray'ın rakibi, Tuzlaspor oldu. Beşiktaş ise Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek.

FAVORİ CAPS 500T

Futbolseverler, sarı-kırmızılı takımın Tuzlaspor ile eşleşmesinin ardından sosyal medyada esprili paylaşımlar yapmaya başladı.

En çok ilgi gören caps ise İstanbul'un meşhur otobüs hattı (Tuzla-Cevizlibağ arası) 500T ile ilgili olandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.